Află ce personalitate ai în funcţie de culoarea preferată a lacului tău...

Află ce personalitate ai în funcţie de culoarea preferată a lacului tău de unghii!

0 4634

Culorile pe care le preferi şi pe care le porţi cel mai des pot spune celor din jur multe lucruri despre personalitatea şi caracterul tău. Iar cum manichiura aduce întotdeauna o pată cu culoare oricărui outfit şi nuanţele pe care le alegi când foloseşti lacul pentru unghii te pot da uşor de gol. Uite ce spune nuanţa ojei despre tine, potrivit revistei online beautyandtips.com

 

1. Ojă de culoare albastră

Culoarea albastru închis este asociată cu profunzimea oceanului, iar nuanţa mai deschisă cu azuriul cerului. O femeie care alege aceste două culori poate fi o persoană care iubeşte natura, are un suflet tânăr, este altruistă, blândă şi afectuoasă. Este un spirit liber, independent, care ţine mult la ideile şi principiile sale de viaţă.

oja neagra2. Ojă neagră

Lacul de unghii negru te duce cu gândul la stilul clasic. Şi totuşi…o femeie care preferă această culoare şi o foloseşte frecvent are o personalitate foarte puternică, este hotărâtă, determinată şi ştie ce vrea de la viaţă. De asemenea, vorbim despre o femeie care iubeşte puterea şi căreia nu-i este frică de obstacole. Oja de culoare neagră se potriveşte foarte bine unghiilor mici, tăiate scurt sub formă pătrat

3. Ojă în culori neutre sau bej

Femeile care preferă şi folosesc foarte des lac de unghii în culori neutre sau bej sunt femei de carieră dar cărora nu le place să atragă atenţia asupra lor. Sunt discrete dar foarte încrezătoare în forţele proprii.

oja nuanta aurie4. Ojă în tonuri aurii

Femeia care preferă oja în nuanţe aurii este foarte comunicativă, deschisă şi sociabilă. De asemenea, îi place să fie în centrul atenţiei şi, probabil, chiar este. Pare genul de femeie preocupată de tot ce este fashion şi nu îi este teamă de noutate.

5. Ojă de culoare maro

Această opţiune caracterizează femeile de încredere, stabile emoţional şi loiale.

roz stralucitor oja6. Ojă de culoare roz strălucitor

O femeie care iubeşte culoarea roz strălucitor este o femeie iubitoare, tandră, în care poţi avea mare încredere dar care este şi foarte sexy. Îi place să atragă atenţia celor din jur şi să fie admirată. Este optimistă din fire, are o gândire pozitivă şi pare că-şi trăeieşte viaţa fără prea mari bătăi de cap.

7. Ojă de culoare verde

Dacă îţi place culoare verde şi o foloseşti des atunci când alegi oja de unghii, înseamnă că eşti o fire comunicativă şi foarte energică. Poţi să intri foarte uşor în vorbă cu persoanele străine şi ştii cum să manevrezi discuţia pentru a fi una foarte plăcută.

oja alba8. Lac de unghii în culoare albă

Albul este culoarea armoniei şi a purităţii, iar femeia care preferă o astfel de ojă este o persoană echilibrată, loială, ştie exact ce-şi doreşte de la viaţă, este hotărâtă şi puţin conservatoare. De asemenea, poate fi încăpăţânată pentru că ţine foarte mult la ideile şi părerile ei. Însă, dincolo de toate aceste trăsături de caracter, aceste femei sunt în sufletul lor nişte prinţese care încă mai visează la prinţul care vine pe cal alb.

9. Ojă de culoare galbenă

Culoare galbenă este culoare soarelui şi a luminii. Femeile care o preferă ştiu să se bucure de orice lucru mărunt, nu refuză nici o plăcere de la viaţă, sunt energice, optimiste şi vîd mai mereu partea plină a paharului.

oja roz pal10. Ojă de culoare roz pal

Nunaţa roz pal este preferată de femeile tandrre, blânde şi iubitoare. Sunt persoane foarte sensibile care pun mare preţ pe viaţa sentimentală şi de familie.

11. Ojă în nuanţe de coral

Este o culoare veselă, iar femeile care o poartă sunt optimiste, iubesc natura, soarele şi sportul în aer liber. Pe de altă parte, sunt persoane echilibrate dar şi foarte amuzante.

12. Ojă de culoare violet

Femeile cu manichiura în tonuri de violet sunt femei elegante, sofisticate, care iubesc luxul şi opulenţa. Pe de altă parte, pot fi persoane boeme, libertine şi extravagante. Par uşor superficiale însă în sufletul lor rămân nişte romantice incurabile.

COMENTARII

Lasă un răspuns