Află ce spune forma feței tale despre tine: ești emotivă, colerică sau...

Află ce spune forma feței tale despre tine: ești emotivă, colerică sau foarte pasională?

În China antică se credea că sufletul unei persoane se poate citi pe chipul acesteia. În Europa, frumusțea era asemuită dumnezeirii, iar urâțenia era un senm al diavolului. De secole, oamenii au încercat să-i cunoască și să-i înțeleagă pe cei din jur doar privindu-le chipul. Evident, în zilele de azi personalitatea unui individ se descoperă în urma unor teste psihologice complexe, însă există și acum mulți care cred că între chipul și sufletul unui om există o mare legătură. Iată ce fel de persoane sunt cei care au fața rotundă, pătrată, ovală și sub formă de triunghi!

Fața rotundă – Aceste persoane pot fi foarte emotive, sensibile și iubitoare. Bărbații cu fața rotundă au multe fantezii sexuale, sunt stabili într-o relație și foarte familiști.

Fața ovală – Cei care au o astfel de formă a feței sunt persoane extrem de practice, metodice și muncitoare. Bărbații au, în general, un corp atletic și musculos, au mare încredere în puterea lor de seducție, dar la capitolul relații stau destul de prost: ceva nu merge și tind să zboare din floare-n floare.

forma fetei

Fața pătrată  – Aceste persoane tind să aibă un comportament agresiv și un temperament coleric. Evident, nu este o regulă generală, dar ai grijă totuși! Cel puțin așa se credea în antichitate. Sunt ambițioși și dominanți în relațiile pe care le au. De asemenea, persoanele cu fața pătrată sunt foarte inteligente, analitice și decise.

Fața triunghiulară – Sunt persoane inteligente, duc o viață intelectuală, sunt creative și sensibile, dar foarte pasionale într-o relație.

COMENTARII

Lasă un răspuns