Află cum să folosești sarea de mare în ritualul tău de frumusețe

Află cum să folosești sarea de mare în ritualul tău de frumusețe

0 1847

Sarea de mare este recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce sănătății dar și pentru efectele pe care le are asupra frumuseții tale. Știai că sarea de mare te ajută să ai un ten mai curat, mai luminos și mai sănătos, o piele mai fină și mai catifelată? Iată mai jos cum te ajută și cum s-o folosești!

Folosește sarea pentru bucle perfecte

Dacă ai părul ondulat, sarea te va ajuta să-ți păstrezi buclele perfecte timp de mai multe zile. Prepară un amestec din apă și sare și toarnă soluția într-un recipient cu pulverizator. Pulverizează pe părul umed, iar apoi usucă-l folosind uscătorul de păr. Vei avea bucle perfecte, care se vor păstra intacte până când te vei spăla din nou pe cap. În soluție, pentru un miros plăcut, poți adăuga câteva picături de ulei esențial.

exoliere piele

Exfoliază tenul și pielea

În timp ce faci duș, după ce pielea s-a înmuiat, exfoliaz-o folosind puțină sare de mare fină. În acest fel, vei înlătura stratul de celule moarte și vei ajuta la buna circulație a sângelui. pentru a preveni apariția iritațiilor, dacă ai pielea sensibilă, amestecă sarea de mare cu puțin ulei de cocos. Poți masa inclusiv scalpul, pentru eliminarea măreții.

femeie acnee

Tratează acneea

Fiind un exfoliant natural, sarea de mare elimină celulele moarte ale pielii și curăță porii în profunzime. De asemenea, reduce cantitatea de sebum secretată. Atenție! Pentru tratarea acneei care a apărut pe față, amestecă puțină sare de mare cu ulei de măsline sau cocos pentru a nu irita tenul.

Albește dinții

O datăpe săptămână, spală-te pe dinți folosind sare de mare și puțină apă. Amestecă aceste doua ingrediente până ajung la consistența unei paste. Periază dantura blând, folosind o periuță moale. Sarea va înlătura placa dentară, petele și tartrul depus.

Ajută la o respirație plăcută

Sarea de mare înlătura halena, mirosul neplăcut al respirației. Nu trebuie decât să amesteci o linguriță de sare cu una de bicarbonat de sodiu și apă. Clătește gura cu această soluție, iar apoi fă gargară.

femeie unghii

Albește unghiile

Unghiile se pot îngălbeni din cauza ojei pe care o folosești sau din cauza fumatului. Amestecă două lingurițe de sare cu apă și ține mâinile în această soluție pentru 10 minute. Pentru un efect cu adevărat spectaculos, mai poți adăuga suc de lămâie și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns