Ai chef de sex diseară? Uite ce alimente să nu consumi peste...

Ai chef de sex diseară? Uite ce alimente să nu consumi peste zi!

0 6515

 E adevărat că iubirea nu ţine de foame însă, dacă îţi doreşti o partidă de sex reuşită, ar trebui să ai mare grijă la ce mănânci înainte. Sunt alimente care pur şi simplu îţi taie pofta de a mai face dragoste. Unele alimente te balonează, altele îţi dau crampe sau îţi produc gaze. În alte multe situaţii, anumite mâncăruri scad nivelul de testosteron sau cresc nivelul de estrogen din organism. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

Hot dog

Te gândești la o gustare mică înainte de a face sex? Mai bine renunţă! Pentru că nu este momentul să consumi un astfel de aliment! Acizii grași pe care îi conține un hot-dog scad nivelul testosteronului, contractă vasele de sânge din zona vaginului și a penisului și afectează circulația sângelui. Bărbatul s-ar putea să nu aibă o erecție completă și nici tu să nu fii la înălțimea așteptărilor lui.

frunze de menta

Mentă

Pentru o respirație plăcută consumăm, de multe ori, gumă de mestecat mentolată sau alte produse pe bază de mentă. Însă, dacă nu știai, află că și menta reduce semnificativ nivelul testosteronului, iar cheful de sex dispare. Și mai există un aspect de luat în seamă. Când mesteci gumă, ”inghiți” și aer și este posibil să ai gaze. Un lucru neplăcut pe care cu siguranţă nu ţi-l doreşti. Încearcă, mai bine, un ceai de mentă călduţ. Este mult mai indicat pentru digestie decât guma de mestecat şi nu este atât de puternic mentolat încât să-ţi creeze probleme.

Apă tonică

Ar trebui să refuzi din start ginul tonic dacă vrei să ai parte de activitate diseară. În general, băuturile acidulate te balonează şi îţi provoacă gaze însă chinina, elemental care se regăseşte în apa tonică, reduce temporar nivelul de testosteron din organism şi afectează chiar şi calitatea spermei. Asta este o veste destul de proastă dacă doreşti să rămâi însărcinată. În locul sucurilor carbogazoase, încearcă un ceai neîndulcit.

portie de cartofi prajiti in farfurie

 Cartofi prăjiţi

Mulţi dintre noi suntem adevăraţi fani ai cartofilor prăjiţi însă ar trebui evitaţi dacă vrei să ai parte de o noapte fierbinte. Ca şi hot-dog-ul, cartofii prăjiţi conţin acizi graşi care afectează circulaţia sângelui, nivelul de testosteron şi libidoul. Cartofii prăjiţi săraţi (din abundenţă) ar trebui evitaţi dacă suferi de hipertensiune arterială. În urma unor studii efectuate, s-a ajuns la concluzia că grăsimile pe care le conţin cartofii prăjiţi afectează erecţia.

 Brânză tofu

Renunţă la plăcerea de a consuma brânză tofu în serile în care îţi doreşti să faci sex. Motivul? Brânza tofu conţine cantităţi mari de fitoestrogeni şi soia care duc la creşterea nivelului de estrogen din organism. Un nivel ridicat de estrogen taie cheful de sex atât la femei cât şi la bărbaţi.

Mâncăruri gătite la conservă

Să cumperi o conservă este cea mai simplă soluţie atunci când ai frigiderul gol şi nici un chef de gătit. Însă, alimenetele preparate şi ambalate în conservă conţin o cantitate mare de sodiu care îţi poate produce gaze, dar şi sare, care este vinovată pentru reţinerea de lichide în organism.

sticla de vin rose

O sticlă de vin

Dacă un pahar de vin este sănătos şi influenţează creşterea libidoului, o sticlă întreagă s-ar putea să te trimită la somn. Bei alcool? Poţi să-ţi iei adio de la orgasm. Motivul? Consumul de alcool înainte de sex îţi afectează sensibilitatea şi nu vei reuşi să atingi plăcerile orgasmului. Pe de altă parte, un bărbat care nu consumă alcool înainte de sex îşi menţine erecţia timp mai îndelungat faţă de unul care a băut ceva înainte.

Fulgi de ovăz

Nu există nici o îndoială că fulgii de ovăz sunt benefici pentru sănătate şi indicaţi a fi consumaţi de dimineaţă. Însă, dacă te gândeşti la o partidă de sex, mai bine renunţi la micul tău dejun preferat şi încerci altceva. Deşi fulgii de ovăz ajută la creşterea nivelului de serotonină (hormonul fericirii) ce este prea mult strică, iar efectele sunt tocmai pe dos. În plus, cerealele, din cauza fibrelor pe care le conţin, îţi pot produce gaze. Optează pentru un mic dejun care să conţină, în locul fulgilor de ovăz, ouă.

cos cu fructe proaspete Nu mânca fructe după masă

Evită să consumi fructe după masă pentru că ai putea avea probleme cu stomacul. Acestea fermentează şi s-ar putea să ai crampe, gaze, să fii balonat şi, evident, fără nici un chef de sex. O fi incitant să te joci cu nişte căpşune glazurate însă ar trebui să te gândeşti de două ori înainte! Este recomandat să aştepţi cel puţin două ore după micul dejun, prânz sau cină şi abia apoi să consumi fructe.

Băuturi energizante

Este bine să fie evitate şi asta pentru că elementele pe care le conţin, zahărul şi cofeina, îţi oferă un surplus de enregie care, însă, se epuizează extrem de repede. Pe de altă parte, zahărul în cantităţi mari reduce nivelul de testosteron şi, implicit, scade şi dorinţa.

COMENTARII

Lasă un răspuns