Ai părul lung? Uite cum să-l prinzi ca o adevărată vedetă! 12...

Ai părul lung? Uite cum să-l prinzi ca o adevărată vedetă! 12 stiluri pe care să le încerci

Femeile cu părul lung au posibilitatea de a-și scoate în evidență coafura nu numai prin alegerea anumitor stiluri de tunsori dar și prin modul în care își prind părul folosind diverse accesorii. Acestea îți pot schimba radical look-ul, transformându-te dintr-o mică prințesă într-o femeie matură și elegantă sau dintr-o femeie romantică și feminină într-una stilată, sexy și sigură pe ea.

 

stil printesa

1. Stilul prințesă

Vorbim despre un stil clasic și elegant care presupune accesorii din același registru: optează pentru o bentiță subțire, delicată, accesorizată cu cristale și pietre semiprețioase. Acest accesoriu pentru păr îți va transforma coafura dintr-una banală într-una romantică. Părul strâns lejer la spate și șuvițele rebele care cad încadrând fața îți vor conferi un look feminin, copilăresc. Vei fi o adevărată prințesă! Înspiră-te din creația Dolce&Gabbana.

stil grecesc

2. Stilul grecesc

Stilul grecesc presupune accesorii aurii care conferă look-ului tău stil și eleganță. Alege o bentiță puțin mai lată, accesorizată cu pietre în culoare galbenă sau monede vechi grecești. Acest stil se potrivește de minune unei rochii de mireasă și unei nunți tematice. Inspiră-te din creația Dolce&Gabbana.

stil minimalistic

3. Stil minimalistic

Fanele stilului minimalistic pot opta pentru o bentiță din material textil, lată, care să țină părul foarte bine strâns la spate. Este cel mai confortabil și simplu accesoriu care poate fi purtat atât la o ținută de zi, cât și una de seară. Inspiră-te din creația Vera Wang.

stil modern sic

4. Stil modern

O bentiță subțire și  metalică îți dă aerul unei femei moderne, șic, mereu în acțiune. În imaginea de mai jos vedem o creație Ellie Saab special destinată unei ținute elegante, pentru ocazii speciale. Acest model este încă o dovadă a faptului că, uneori, puțin înseamnă suficient.

stil floral

5. Stil floral

Pentru un look ieșit din tipare care să impresioneze ai nevoie de accesorii pe măsură. Optează pentru agrafe accesorizate cu flori mărunte. Asta pentru că, uneori, accesoriile de mici dimensiuni fac o impresie mult mai bună decât cele oversize.

stil clasic

6. Stil clasic

Părul poate fi prins într-o parte, în așa fel încât să-ți „elibereze” fața și să-ți lumineze chipul. Este un stil simplu, clasic și foarte feminin. Inspiră-te din creația Maria Grachvogel.

coada de cal

7. Părul prins în coadă

Părul prins în coadă la spate nu se va demoda niciodată, fiind un stil versatil, care se potrivește oricărei ținute. În locul banalului elastic, folosește un accesoriu metalic: coafura va fi mult mai elegantă și stilată. Inspiră-te din creația Jason Wu.

stil etnic

8. Stil etnic

Alege culori puternice, vii, care îți scot în evidență coafura, chiar dacă vorbim despre o banală coadă strânsă la spate. Inspiră-te din creația Hoffman.

stil modrn glam

9. Stil glam

Prinde părul la spate într-o coadă lejeră folosind o bandă din piele în locul elasticului. Este un stil modern, glamour care-ți dă personalitate. Inspiră-te din creația Helmut Lang.

stil feminin

10. Stil feminin

Vorbim despre o eșarfă cu care îți poți prinde părul ca și cum ai folosi o bentiță foarte lată. Un nod făcut într-o parte în va da un aer șic și extrem de feminin. Folosește o eșafă dintr-un material colorat. Inspiă-te din creația Alexis Mabille.

COMENTARII

Lasă un răspuns