Al Bano și Conchita – Femeia cu barbă – pe aceeași scenă....

Al Bano și Conchita – Femeia cu barbă – pe aceeași scenă. Ia uite-i cum arată împreună!  

O mai ții minte pe celebra dar și controversata Conchita, câștigătoarea de anul acesta al Eurovizionului? Femeia cu barbă, cum mai este numită, a participat alături de Al Bano la un eveniment muzical organizat în Austria și s-au pozat împreună. Ia privește-i cum arată!

 

În urmă cu câteva zile, celebra Conchita Wurst s-a aflat pe aceeași scenă cu cunoscutul cântăreț Al Bano Carrisi. Cei doi au participat în Austria la un eveniment numit „Starnacht am Wörthersee” – Noaptea Stelelor – unde au mai concertat și alți artiști. De la eveniment a lipsit Romina Power, însă fanii nu trebuie să fie îngrijorați: o vor vedea pe aceasta în concert alături de Al Bano, la București, unde va fi invitata specială a artistului!

Al Bano & Conchita

Peste 10.000 de persoane au asistat în urmă cu câteva zile la evenimentul „Starnacht am Wörthersee” – Noaptea Stelelor – care a avut loc în Austria. După show, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita, pe numele său real Thomas Neuwirth.  Al Bano a postat mai multe fotografii alături de Femeia cu barbă pe pagina sa de Facebook unde a primit o mulțime de like-uri și comentarii.

Se pare că românii vor fi mai norocoși decât austriecii deoarece în toamnă vor avea ocazia să asiste la concertul susținut de Al Bano și Romina Power la București, la Sala Palatului, unde Romina va fi invitata specială a artistului. Evenimentul va avea loc pe 5 noiembrie, iar biletele se găsesc în toate rețelele de ticketing, magazinele Diverta, oficiile poștale semnalizate bilete.ro și online pe blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro și myticket.ro. Concertul este organizat de Project Events.

COMENTARII

Lasă un răspuns