Andra şi Cătălin Măruţă, din nou părinţi. Cei doi vor avea o...

Andra şi Cătălin Măruţă, din nou părinţi. Cei doi vor avea o fetiţă!

andra si maruta sursa - radardemedia.ro
Sursa: radardemedia.ro

Cântăreaţa Andra şi prezentatorul TV Cătălin Măruţă au anunţat că, în luna iulie, vor deveni părinţii unei fetiţe, transmite Mediafax. Andra şi Cătălin Măruţă mai au împreună un băiat, David Alexandru, în vârstă de 4 ani.

“Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar, câteodată, nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teama că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat!!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!… Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!“, a scris Andra pe contul său de Facebook.

Şi Cătălin Mărută şi-a anunţat fanii printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, explicând că nu a spus nimic până în acest moment pentru că a vrut să respecte “discreţia Andrei”.

“În iulie, se va naşte fiica mea! Da, aţi citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreţia Andrei, dar azi vă spun, cu tradiţionalul orgoliu patern, că soţia mea e însărcinată din nou şi, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasă o fetiţă! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!… E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!… Vă mulţumesc pentru că mereu sunteţi alături de Andra şi de mine!”, a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, într-o intervenţie la Europa FM, Andra a anunţat care sunt numele la care s-a gândit pentru fetiţa ei. “Alma, Eva, Maria, Ioana”, a spus Andra, adăugând: “nu toate odată”.

COMENTARII

Lasă un răspuns