Andrei Gheorghe debutează pe marele ecran cu lungmetrajul „Planșa”

Andrei Gheorghe debutează pe marele ecran cu lungmetrajul „Planșa”

0 1507

Lungmetrajul „Planșa” regizat de Andrei Gheorghe, va fi difuzat în premiră vineri, 26 septembrie, la Cinema Studio din București. Vino să vezi un film emoționant despre o poveste de iubire autentică, trăită în cel mai uman mod cu putință de îndrăgostiți pasionați de scrimă.

 

Producția independentă DaKINO Production și DIUD Film surprinde o poveste de dragoste autentică, trăită în cel mai uman mod cu putință, de îndrăgostiți pasionați de scrimă. Filmul surprinde publicul cu o redare unică a artei de a face scrimă, un sport al minții și al trupului, al controlului și anticipării exacte a intențiilor adversarului. Lungmetrajul îi aduce în prim-plan pe Anda (Olimpia Melinte), Alex (Silvian Vâlcu) și Mircea (Marian Adochiței).

AFIS_50x70_-_plansa1_jpg

Alex este un fost campion la scrimă și actualul antrenor al Andei, o tânără nou înscrisă în Clubul de Scrimă din Constanța. Pasiunea celor doi pentru acest sport încărcat de rafinament se transpune și într-o legătură intimă, ceea ce duce la nașterea unor conflicte cu Mircea, iubitul și colegul de club al Andei. Intriga se naște în apropierea campionatului național de scrimă, când Anda trebuie să aleagă între a rămâne împreună cu Mircea, care nu o sprijină în cariera sportivă, și a începe un nou drum alături de Alex.

Realismul scenariului, detașarea de conflict și centrarea pe stările personajelor, precum și coloana sonoră adaptată perfect atmosferei din film, conferă lungmetrajului „Planșa” substanță, unicitate și valoare.

Din distribuție fac parte Olimpia Melinte, Silvian Vâlcu, Marian Adochiței și Horia Gheorghe.

„Planșa” va fi difuzat în premieră vineri, 26 septembrie, la Cinema Stdio din București. Începând cu data de 27 septembrie, producția va rula în cinematografele din toată țara și în sălile de antrenamente din cluburile de scrimă din România.

COMENTARII

Lasă un răspuns