Angelina Jolie poartă în pat coarnele din „Maleficent” pentru a-i satisface fanteziile...

Angelina Jolie poartă în pat coarnele din „Maleficent” pentru a-i satisface fanteziile lui Brad

Filmul „Maleficent”, care o are ca protagonistă pe frumoasa Angelina Joile (38 de ani), a avut premiera recent – pe 28 mai – în California. Actrița a recunoscut faptul că i-a plăcut atât de mult costumația pe care a  îmbrăcat-o la filmări încât a adus ceva și acasă. Și nu a adus orice, ci perechea de coarne pe care a purtat-o interpretând personajul principal. Motivul? Se pare ca Brad este cam nebunatic în pat și a vrut să-i facă o surpriză!

 

Când combini afacerile cu plăcerea poate iși o adevărată nebunie. Una frumoasă, ce-i drept, mai ales pentru Brad Pitt, care a experimentat sexul cu o vrăjitoare. Angelina Jolie a declarat reporterilor prezenți la premiera filmului „Maleficent”, în care ea deține rolul principal, că i-au plăcut atât de mult coarnele pe care le-a purtat în film încât le-a adus acasă. Și nu pentru distracția copiilor ei, ci pentru satisfacerea unor fantezii în pat alături de Brad Pitt. Nu se știe ce au făcut în intimitate, însă chiar acest lucru a declanșat un val de supoziții. „ Am adus coarnele acasă”, a declarat ea reporterilor prezenți la eveniment. „Cred că toată lumea este de acord că hainele și accesoriile din film sunt fabuloase”. Pe tot parcursul turneului de promovare a filmului, actrița a intrat în pielea personajului său. La premieră, ea chiar a purtat un cercel ghimpat și manșete, pentru a-și păstra imaginea din film și în realitate.

 

Filmul a avut premiera pe 28 mai în incinta teatrului El Capitan din la Hollywood

Rolul interpretat de Angelina este primul rol principal al său de la Salt şi Turistul, action-uri apărute în 2010, şi, dacă e să aruncăm o privire noului teaser trailer, actriţa este gata să arate că problemele de sănătate din ultimul an nu i-au ştirbit absolut deloc din fascinaţia pe care o exercită de cealaltă parte a camerei de luat vederi. Filmul are potenţial şi datorită modului cum evoluează personajul titular: dintr-o fiinţă eminamente pozitivă, Maleficent se va transforma în regina autoproclamată “a tot ceea ce este rău”, fiind atrasă înapoi de lumină în urma unor experienţe ieşite din comun, aflăm de pe cinemagia.ro

 

Iată pe scurt povestea…

Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul. Însă, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut, scrie cinemagia.ro.

COMENTARII

Lasă un răspuns