Uite cum îţi dai seama când te minte un bărbat!

Uite cum îţi dai seama când te minte un bărbat!

0 15956

Minciuna are picioare scurte? Nu întotdeauna. Pentru că există situaţii când un bărbat te minte atât de bine încât nu-ţi dai seama nici atunci, nici mai târziu. Mai mult decât atât, un bărbat poate spune una şi gândi alta, deci ar trebui să fii foarte atentă la reacţiile lui involuntare pentr a-ţi da seama care e, de fapt, adevărul. Mimi îţi spune cum să citeşti un bărbat mincinos după limbajul corpului. Ascult-o pe Mimi!

 

Pentru a putea explica concret cum te minte cu zâmbetul pe buze, trebuie să analizăn un context anume, de exemplu – prima voastră întâlnire. Analizându-i gesturile, vei afla de la început dacă el te place şi doreşte să vă mai întâlniţi sau dacă, dimpotriva, nu ştie cum să fugă mai repede. Pentru că există foarte multe cazuri în care ai impresia că l-ai întâlnit pe Făt Frumos, crezi din tot sufletul că te place şi, în realitate, el nu mai dă nici un semn de viaţă. Te simţi frustrată, nu ştii ce ai făcut rău, nu înţelegi de ce l-ai pierdut. Astfel de situaţii ar putea fi evitate, dacă înveţi să-l citeşti de la început. Uite ce gesturi face atunci când te minte.

 

 

Îşi ţine mâinile în buzunare

Dacă te place, bărbatul din fața ta va adopta o poziție a corpului înclinată spre tine. Trunchiul și picioarele vor fi îndreptate către tine, iar contactul vizual nu va fi de nimic înterupt. Pur şi simplu te va sorbi din priviri. Dacă, dimpotrivă, corpul său este îndreptat într-o parte sau într-o direcţie opusă ţie, dacă își ține mâinile ascunse în buzunare, se holbează sau, dimpotrivă, se uită des în altă parte, asta ar trebui să te pună pe gânduri.

 

Stă cu braţele încrucişate

Este agitat, stă cu mâinile încrucişate, evită să te privească în ochi, nu poate întreține contactul vizual mai mult de câteva secunde, transpiră abundent? Aceste reacții pot fi normale la o primă întâlnire, căci şi bărbaţii au emoţii. Dar, de obicei, acestea trec după câteva ore de conversaţie sau chiar mai puţin. Dacă modul său de comportament rămâne neschimbat, ceva nu este în regulă.

Una spune, alta gândeşte

Acțiunile sale trebuie să se potrivească cu cuvintele sale, așa că fii atentă la ce spune și ce face. Dacă îți spune că nu se grăbește, că poate sta cu tine până târziu în noapte dar, în același timp, privește des către ușă, te minte. Unii bărbați se concentrează atât de tare la minciuna pe care tocmai o spun, încât nu mai sunt atenți la reacțiile corpului lor. Unii îți spun „DA” însă dau din cap „NU”.

Reacțiile de moment spun totul

Dacă, la prima întâlnire, îl întrebi despre viața lui și despre fosta lui iubită, iar el evită răspunsul, își atinge genunchii, privește în altă parte, își atinge gâtul înseamnă că “fosta” s-ar putea să fie încă “actuala”. Dacă duce mâna la ochi, la lobul urechii, la nas  – aceste gesturi ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru tine. Încearcă să-ţi ascundă adevărul.

 

Zâmbeşte fals sau sincer?

Zâmbește doar cu gura sau zâmește cu toată faţa? Un zâmbet fals începe şi se termină doar pe buze. Dacă zâmbetul este larg – parcă îţi zâmbeşte şi cu ochii –  înseamnă că este sincer. Potrivit specialiștilor, se pare că a mima un zâmbet adevărat este foarte greu.

Nasul

Dilatarea nărilor presupune că este ori nervos, ori excitat ori..ambele.

 

Poziția picioarelor spune mai multe decât privirea

Se spune că privirea ne trădează, însă experții ne atenționează, în ceea ce-i privește pe bărbați, că poziția picioarelor spune mult mai multe despre ceea ce simt sau gândesc ei. Poziția corpului arată încotro vrea să meargă persoana respectivă. Dacă picioarele bărbatului de lângă tine sunt îndreptate către ușă şi nu înspre tine, nu este un semn tocmai bun. Pe de altă parte, dacă picioarele îi sunt întinse leneș, el este relaxat în prezenţa ta. Când stă picior peste picior, ar trebui să te uiţi la direcția în care sunt îndreptate picioarele. Cel de deasupra este îndreptat către tine? E un semn bun. Dacă, dimpotrivă, este îndreptat într-o direcție total opusă ție înseamnă că, în subconștientul său, bărbatul nu este foarte interesat de tine.

 

Mâinile la vedere este un semn bun pentru tine

Mâinile la vedere, pe masă,  indică un comportament relaxat și un interes pe care el îl are în ceea ce te privește. Însă, dacă își ascunde mâinile sub masă sau prin buzunare asta însemnă discomfort. Ori îți ascunde ceva, ori este nervos.

 

Îţi atinge bărbia? Se gândeşte la ceva!

Dacă își atinge bărbia, înseamnă că se gândește la ceva, plănuiește ceva. Oricum, are niște gânduri în cap pe care vrea să le pună în aplicare dar fără să ţi le spună ţie.

 

Poziția brațelor 

De exemplu, dacă mergeţi la cinema, staţi unul lângă celălalt, iar el își întinde braţul în jurul spătarului scaunului tău, înseamnă că te vrea mai aproape. În mod natural, încercăm să atingem lucrurile care ne plac deci, o atingere ușoară pe mână este un semn bun. Brațele rigide, încrucișate nu spun altceva decât ”Nu te apropia mai mult!”

 

Priveşte în sus? Îl plictiseşti

Dacă privește într-o parte cu coada ochiului înseamnă că și-a adus aminte de ceva, dacă mijește ochii înseamnă că este nervos. Dacă privește în sus, înseamnă că este foarte plictisit.

Reacțiile verbale

Pune-i o întrebare directă și privește-i cu atenție reacția. Vezi ce se întâmplă. Dacă îți răspunde cu o altă întrebare, înseamnă că nu se simte chiar în largul său. De asemenea, dacă oferă prea multe detalii, iar nu e un semn bun…

 

COMENTARII

Lasă un răspuns