Aşa transformi un bostan de Halloween în cea mai delicioasă gogoaşă glazurată!

Aşa transformi un bostan de Halloween în cea mai delicioasă gogoaşă glazurată!

Se apropie Halloween-ul şi ar trebui să te gândeşti la cum îţi vei împodobi anul acesta locuinţa, mai ales că în magazine au apărut deja decoraţiunile tematice: figurine din ceramică, vrăjitoare, fantome, cranii, costume de diavol şi câte şi mai câte! Însă, dacă vrei să realizezi singură ornamentele, iată o idee genială care te învaţă cum să transformi un bostan în cea mai delicioasă gogoaşă glazurată!

Pasul 1. Cumpără trei dovleci de mărime mijlocie. Alege-i cu grijă în aşa fel încât să nu te trezeşti, când ajungi acasă, că bostanii sunt pătaţi, loviţi sau stricaţi pe alocuri.

dovleci-halloween-3

Pasul 2. Cu o cârpă umedă şterge dovlecii bine şi îndepărtează orice urmă de praf, noroi sau murdărie. Apoi, lustruieşte-le coaja cu o cârpă uscată, moale, din bumbac.

Pasul 3. Cumpără vopsea acrilică în mai multe culori. Obligatoriu trebuie să ai vosea albă, maro, roz şi portocalie. Însă, vei avea nevoie şi alte culori pentru a picta bombonelele decorative. Alege galben, roşu, verde, albastru, violet etc. Nu uita să cumperi şi două pensule: una mai groasă şi una mai subţire.

dovleci-halloween-1

Pasul 4. Pictează dovlecii pe jumătate cu vopsea maro, roz sau albă. Apoi, aşteaptă să se usuce. Întoarce-i şi pictează şi cealaltă jumătate, dar de data aceasta cu vopsea portocalie. Zona codiţei se colorează şi ea în aceeaşi nuanţă. Aşteptă din nou câteva minute până se usucă.

dovleci-halloween-2

Pasul 5. Următorul şi ultimul lucru pe care îl mai ai de făcut este să pictezi bombonelele decorative. Arată bine, nu-i aşa? Mai că ţi se face poftă de nişte gogoşi adevărate!

COMENTARII

Lasă un răspuns