Atenție la cum folosești pudra! Uite ce gafe în materie de machiaj...

Atenție la cum folosești pudra! Uite ce gafe în materie de machiaj au făcut vedetele pe covorul roșu!  

Se întâmplă și la case mai mari! Vedete și actrițe celebre au fost surprinse, de-a lungul timpului, în ipostaze mai mult decât jenante. Ele au apărut pe covorul roșu, la diferite evenimente, de parcă tocmai ce-au terminat de preparat…pâine și cozonaci. Este vorba despre cantitatea enormă de pudră pe care au folosit-o și care le-a stricat imaginea în fața a zeci de fotografi și cameramani dar și în fața miilor de fani care au putut vedea pe fața lor un adevărat dezastru.  Penibil!!

Gafe de proporții în materie de machiaj pe covorul roșu la diferite evenimente mondene – Angelina Jolie, (cine ar fi crezut?), Nicole Kidman, Drew Barrymore, Eva Longoria, Uma Truman dar și actorul Jon Hamm. Cu toții au gafat teribil folosind extrem de multă pudră. Uite cum vrei să-ți ascunzi mai mult decât trebuie anumite imperfecțiuni și iată cum totul se transformă într-un adevărat coșmar!

vedete gafe machiaj

Angelina Jolie și-a făcut apariția la premiera filmului Normal Heart în care a jucat Brad Pitt având pe față pete albe de pudră. Parcă tocmai ce ieșise din bucătărie! Staruri precum Nicole Kidman și Drew Barrymore au gafat la fel pe covorul roșu, la premierele filmelor în care au jucat. Excesul de pudră este o greșeală comună pe care o fac multe femei, dar mai ales celebritățile care se afișează în public. Motivul? Își iau o măsură de siguranță în cazul în care vor fi fotografiate sau filmate din lateral și insistă în aceste zone ale feței cu prea mult machiaj. Rezultatul însă nu este nici pe departe cel dorit, dimpotrivă. Nu au reușit decât să se facă de râs!  Și în jurul ochilor folosesc o cantitate mult prea mare, exemplul grăitor fiind Eva Longoria și Drew Barrymore. Uma Truman și Arianna Huffington au repetat și ele greșeala.

Nici actorii de la Hollywood nu sunt mai prejos. Este vorba despre Jon Hamm, actorul care a jucat în pelicula „Mad Man” și care a încercat să confere tenului său un aspect cât mai mat. Ce a ieșit însă, e de Cascadorii Râsului.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns