Aylin Cadir: “Asa barbat nu am mai intalnit”

Aylin Cadir: “Asa barbat nu am mai intalnit”

Despre cine vorbeste Aylin atat de patimas, nu este foarte greu de ghicit.   Actrita s-a indragostit acum zece ani de Traian si si-a propus sa traiasca cu aceste sentimente toata viata. Mimi iti spune toate noutatile. Ascult-o pe Mimi!

Invitata Mariei Simion la “Showbiz Report – Nunta de vedeta”, Aylin Cadir a dezvaluit telespectatorilor Antena 2 ca si-a cunoscut sotul la Neptun, unde fusese invitata sa cante cu trupa Pops la petrecerea organizata pentru mama acestuia: “Initial nu l-am bagat in seama, abia dupa o saptamana am inceput sa vorbim. M-a  cucerit cu galanteriile lui. Atunci mi-am spus: asta e un barbat de tinut!”, a povestit Aylin.

Propunerea pentru casatorie a venit simplu, dupa mai multi ani, frumoasa actrita fiind trezita din somn intr-o dimineata si ceruta pur si simplu: “Dupa cativa ani, am inceput sa imi doresc un inel pe deget, mi se intampla sa ma trezesc cantand marsul nuptial cand coboram treptele scarilor. Acum, dupa zece ani, suntem la fel ca la inceput. Asa barbat nu am mai intalnit”, a mai spus Aylin.

Cate inele de logodna a avut Aylin si ce s-a intamplat cu ele, puteti afla la “Showbiz Report – Nunta de vedeta”, duminica seara, la Antena 2, incepand cu ora 18:00.

COMENTARII

Lasă un răspuns