Bărbații ne dau sfaturi despre sex. Uite ce ne spun!

Bărbații ne dau sfaturi despre sex. Uite ce ne spun!

0 1917

Ce vor bărbații de la o femeie în pat? Foarte multe, ține de preferințele fiecăruia până la urmă. Însă, există lucruri pe care și le doresc aproape toți. Iată mai jos câteva sfaturi venite din partea bărbaților pentru femei. Ar trebui să ținem cont!

 

„Fii cât mai încrezătoare în tine! Cu cât ești tu mai încrezătoare în tine, cu atât trec și eu mai repede peste propriile mele temeri. Este foarte excitant să ai lângă tine o femeie care știe ce vrea, ce-și dorește și care știe cum să obțină aceste lucruri. Ar trebui să preiei controlul cât de des poți”.

”Dezbracă-te în fața mea. Provoacă-mă! Arată-mi că vrei să facem sex. Este foarte excitant ca o femeie să-ți ceară ea asta, nu să fii tu cel care mereu ai inițiativa”.

„Nu-ți fie teamă să ceri ceea ce vrei de la un bărbat. Pentru că îți va oferi cu cea mai mare plăcere. Dacă îți dorești să încerci o poziție nouă sau o fantezie, pur și simplu spune!”

„Când ești deasupra, este minunat atunci când te miști repede”.

„Nu uita de sexul oral!”

cuplu

„Sărută-mă. Ține-mă în brațe și atinge-mă. Fii tandră și iubitoare”.

„Vorbește cu mine! Spune-mi ce-ți place și ce nu. Să mimezi un orgasm pentru a mă face pe mine să ma simt bine, nu este o rezolvare. Dimpotrivă”.

„Fă-mă să-mi dau seama când îți place. Nu trebuie să vorbești murdar, ci pur și simplu să-mi spui când îți place ceva. Asta, pentru ca eu să știu dacă fac bine ceea ce fac.. Un „nu te opri” este suficient”.

„Zâmbește mai mult în timpul sexului. Asta îmi va spune că-ți place”.

„Fii mai deschisă la minte și acceptă mai mult decât două poziții”.

„Să nu-ți fie teamă să stai deasupra. Pentru bărbați este foarte excitant ca femeia să preia controlul”.

COMENTARII

Lasă un răspuns