Bayer a lansat Priorin! Pentru că părul rezistent are prioritate!

Bayer a lansat Priorin! Pentru că părul rezistent are prioritate!

0 3073

În ultimii 150 de ani, inovațiile Bayer au contribuit la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Lansarea PRIORIN capsule și șampon vine să întărească această misiune continuă. Ingredientele cu efecte dovedite în studiile clinice îți redau frumusețea și rezistența părului, întotdeauna o prioritate.

Un păr sănătos și plin de vitalitate te ajută să-ți reinventezi look-ul și îți definește imaginea. Firele de păr găsite pe pernă, pe perie sau cele pierdute după duș te fac să te gândești de două ori la următoarea schimbare de look. Dacă numeri mai mult de 100 de fire de păr căzute pe zi, acest lucru poate fi un semn de apariție a alopeciei (cădere excesivă a părului).

PRIORIN îți susține părul, făcându-l puternic chiar de la nivelul pielii capului pentru că ajută rădăcina. Folosit ca parte a unui program de îngrijire a părului, sprijină atât structura firului de păr cât și creșterea acestuia.

Cele mai noi studii clinice au scos la lumină câteva ingrediente cheie care dau, într-adevăr, rezultate în rezolvarea problemelor legate de sănătatea firelor capilare. Ingredientele cheie de la baza produselor PRIORIN sunt Biotina, L-Cistina, extractul de mei și Acidul pantotenic. Întrucât deficiențele nutriționale sunt o cauză majoră a căderii părului, noua formulă asigură furnizarea de nutrienți esențiali și elemente de sinteză a cheratinei, pentru menținerea unui păr sănătos.

priorin (1)

Concret, capsulele PRIORIN refac rezervele de cheratină (suplimentând L-Cistina și Biotina), asigură firelor de păr micronutrienții esențiali creșterii (extractul de mei și uleiul din germeni de grâu), îmbunătățesc microcirculația sângelui la nivelul scalpului, reduc inflamațiile de la nivelul foliculilorde păr și sprijină metabolismul celular prin pantotenatul de calciu și miliacin.

PRIORIN șampon pentru păr normal și uscat întregește programul de îngrijire a părului cu PRIORIN capsule. Părul tău este îngrijit delicat și intens în același timp. Ingredientele naturale din PRIORIN șampon oferă părului substanțe nutritive esențiale și dau strălucire și volum. Efectele sunt atribuite ingredientelor sale: extracte naturale din plante, extractul de mei, provitamina B5 și glicoproteine.

Așa cum bine știi, orice program de îngrijire a părului durează de la 3 până la 6 luni. Se recomandă ca PRIORIN să fie folosit pe aceeași perioadă pentru rezultate vizibile.

COMENTARII

Lasă un răspuns