BIEN SAVVY te invită de „Black Friday” în Boutique-ul online!

BIEN SAVVY te invită de „Black Friday” în Boutique-ul online!

0 1755

Lasă-te vrăjită pentru totdeauna de rochiile de seară BIEN SAVVYToate femeile visează rochia perfectă, acea rochie care ne va face să radiem la orice eveniment la care am participa. BIEN SAVVY  îți transformă visele în realitate și te invită, cu ocazia „Black Friday” la o săptămână de shopping începând din 24 noiembrie până pe 1 decembrie.

Vino în boutique-ul online – www.biensavvy.eu – și bucură-te de reducerile de până la 60% la o selecție irezistibilă de rochii de seară!

Dacă îți dorești o rochie fermecătoare, cu adevărat specială, lucrată din cele mai prețioase materiale, află că vei avea de ales dintre zeci de rochii de cocktail și rochii de gală, perfecte pentru un Revelion petrecut cu stil.Isis-luxury-evening-dress-BIEN-SAVVY-Black-Friday-(3)

Nu uita, la BIEN SAVVY, Black Friday durează o săptămână! Mai mult, pe 28 noiembrie ți se va face o ofertă de nerefuzat la rochii de mireasă. Înscrie-te la newsletter ca să fii la curent cu noutățile și cu startul campaniei. Aceste oferte speciale vor putea fi achiziționate exclusiv din magazinul online BIEN SAVVY, iar stocul e limitat!

BIEN SAVVY este unul dintre cele mai cunoscute branduri de rochii de seară de lux. Pe piață încâ din 2005, BIEN SAVVY s-a impus atât prin calitatea rochiilor produse în atelierele proprii, cât și prin designul care celebrează feminitatea exprimată prin putere, mister și seducție.

Nina-luxury-evening-dress-BIEN-SAVVY-Black-Friday-(2)

BIEN SAVVY propune creații luxoase și rafinate, creații spectaculoase care spun poveștile femeilor fascinante. Misterul, senzualitatea și eleganța se împletesc într-un spectacol sofisticat, liniile feminine se îmbină perfect cu dantela, cu croielile clasice și cu materialele inedite. Descoperă rochia perfectă pentru povestea ta de dragoste în magazinele BIEN SAVVY!

 

COMENTARII

Lasă un răspuns