BioElemente lanseaza un nou produs pentru sanatate si frumusete: Noni Integral Original

BioElemente lanseaza un nou produs pentru sanatate si frumusete: Noni Integral Original

0 1337

Primavara, organismul are nevoie de o detoxifiere in profunzime dar si de suplimente nutritive pentru a se regenera dupa iarna. Acum suntem usor slabiti, fara vlaga, iar asteniile sunt la ordinea zilei. Mimi a descoperit BioElemente, o companie romaneasca de distributie de suplimente nutritive, care a lansat un nou produs, intregind gama deja existenta de suplimente nutritive naturale pentru sanatate. Ascult-o pe Mimi!

Noul produs, Noni Integral Original este un supliment alimentar pentru revitalizarea, regenerarea si cresterea imunitatii intregului organism.

Fructul Noni, cunoscut si sub numele stiintific “Morinda Citrifolia” creste in zonele tropicale, cum ar fi: insulele Polineziene, Australia de Nord, Puerto Rico sau Insulele Virgine. Insa, Noni are o intrebuintare milenara, el fiind utilizat de indigeni in urma cu 2000 de ani pentru a vindeca fracturi de oase, entorse, contuzii, menstruatii neregulate.

Fructul Noni nu este folosit si mancat ca atare in multe cazuri, deoarece are un miros neplacut. Cel mai adesea acesta este consumat ca suc de fructe, desi se stie faptul ca frunzele si pulpa au si ele actiuni vindecatoare. Cercetatorii americani au demonstrat faptul ca fructul Noni ofera protectie impotriva dezvoltarii cancerului. Academia de Stiinte din New York a subliniat faptul ca sucul Noni a impiedicat formarea de celule canceroase, in urma unui test efectuat pe soareci, atribuind aceasta actiune puterii antioxidante a fructului.

Fructul de Noni a fost, de asemenea, subiectul unui studiu american in iunie 2008, concluziile confirmand faptul ca cei care au fost tratati cu suc de Noni impotriva toxinelor daunatoare ficatului, au prezentat un risc mai scazut de leziuni hepatice.

Un alt studiu fitoterapeutic, dat publicitatii in iunie 2009, a confirmat faptul ca extractul de Noni poate calma durerile si reduce inflamatiile. In editia din februarie 2009 a „Journal of Scientific Research” a fost mentionat faptul ca extractul de Noni prezinta capacitatea de a preveni leziuni gastro- intestinale. Acest lucru se datoreaza faptului ca extractul de Noni scade aciditatea si protejeaza stomacul.

Desi nu are o aroma tocmai placuta, fructul Noni ar trebui considerat ca o completare a dietei zilnice datorita beneficiilor pentru sanatate, in ansamblu.

Extractul de Noni, disponibil in suplimentul alimentar Noni Original Integral, este excelent pentru regenerarea si reintinerirea organismului, crescand in mod natural imunitatea. Acest suc organic reduce nivelul de colesterol, imbunatateste memoria, calmeaza durerile articulare, reumatice si osoase si reduce inflamatiile.

Noni Original Integral poate fi achizitionat de pe magazinul online bioelemente.ro, pretul pentru 1 Litru fiind de 112 LEI (pret depozit 95 LEI).

COMENTARII

Lasă un răspuns