Biotissima de la Life Care, o formulă nouă pentru un ten mereu...

Biotissima de la Life Care, o formulă nouă pentru un ten mereu tânăr

0 1584

Adesea, o piele fină și catifelată întreaga zi este singurul lucru de care ai nevoie pentru a te simți sigură pe farmecul tău. Dacă adori sentimentul de mulțumire pe care îl ai atunci când te uiți în oglindă și descoperi că tenul tău arată extraordinar chiar și pe final de zi, atunci noua formulă a cremei hidratante de zi Biotissima® este pentru tine.

Noutatea produsului este formula îmbunătățită, certificată bio, care activează procesul de regenerare a pielii prin ingrediente valoroase şi extrem de hrănitoare:

  • Supranumită „planta imortalității” de către egipteni, aloe vera conține betacaroten și vitaminele A și E, antioxidanți care conferă pielii fermitate și elasticitate.
  • Untul de shea hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulând, totodată, vindecarea rănilor superficiale și diminuarea liniilor fine.
  • Uleiul de jojoba eliberează porii, fiind un adjuvant pentru tenul cu tendințe acneice. Acest ingredient înmoaie pielea, lăsând-o catifelată întreaga zi și combate efectul radicalilor liberi, având, astfel, un puternic efect anti-aging.

Biotissima - Crema hidratanta de zi_cutie

  • Numit „aurul lichid” de către poetul grec Homer, uleiul de măsline protejează pielea datorită conținutului bogat de antioxidanț În plus, acesta hrănește tenul în profunzime și îi conferă o strălucire naturală.
  • Acizii grași Omega 3, 6 și 9 inhibă factorii care ar putea determina inflamații, îi oferă tenului suplețe și protejează structura internă a pielii.
  • Ingredientele unice Sepilift DPHP şi Lipactive împrospătează și hidratează tenul, atenuând ridurile.

Biotissima_fard pleoape_gri_smokey eyes

Și, pentru că tenul care radiază de strălucire și prospețime întreaga zi nu are nevoie de trucuri complexe de machiaj, poți să alegi fără griji un luciu de buze într-o nuanță pastelată, care îți pune în valoare frumusețea. Luciul de buze light pink de la Biotissima® are o textură ușoară și o formulă bio și, în plus, se încadrează perfect într-una dintre tendințele din această toamnă: machiajul minimal, care îți conferă un aer atrăgător de natural. Pentru ocaziile speciale, trebuie să știi că, în toamna aceasta, stiliștii internaționali recomandă și machiajul smokey eyes. Alege fardul de pleoape Biotissima în nuanțe de gri electric și poartă cu încredere un machiaj seducător.

COMENTARII

Lasă un răspuns