Black Friday 2016: reduceri masive de preţ la rochiile de ocazie marca...

Black Friday 2016: reduceri masive de preţ la rochiile de ocazie marca Zaza Boutique

0 1862

„Croim preţuri irezistibile de Black Friday”, iată mesajul lansat de Zaza Boutique, unul dintre cele mai şic magazine de haine online din Bucureşti. Vino şi tu pe 18 noiembrie să experimentezi croielile perfecte şi finisajele impecabile ale rochiilor de seară realizate pe măsurile tale! De Black Friday discount-urile ajung şi până la 60%!

8 noiembrie este ziua în care Zaza Boutique îţi oferă preţuri irezistibile pentru 50 de modele de rochii elegante, numai bune de purtat în acele momente unice din viaţa ta când vrei să te transformi într-o adevărată divă. Să nu uităm că în curând vin sărbătorile de iarnă şi mult aşteptata petrecere de Revelion. Profită, deci, de Black Friday şi de oferta Zaza Boutique şi pregăteşte-ţi de pe acum ţinuta de ocazie. Nu trebuie decât să intri pe site-ul  www.zazaboutique.ro şi să-ţi alegi rochia preferată. Nu uita să notezi şi măsurile tale, pentru că produsul va fi croit exact pe mărimea ta.

rochii-elegante-pe-comanda-zaza-boutique

Rochiile de seară pornesc de la 160 de lei

În acest an, linia telefonică pentru comenzi şi asistenţă va funcţiona non stop timp de trei zile. Livrarea produselor se va face în maximum o săptămână de la plasarea comenzii, iar plata se face ramburs, la livrarea coletului. Iată câteva produse şi preţuri de pornire: rochii de seară, de la 169 de lei, fuste de tulle de la 149 de lei, rochii lungi, de la 399 de lei, rochii de mireasă, de la 1100 lei.

Atelierul Zaza Boutique este 100% românesc şi vinde cu succes creaţiile proprii de peste patru ani. În cadrul atelierului sunt confecţionate produse după mărimea fiecărui client în parte. Magazinul oferă posibilitatea alegerii culorilor pe care le doreşti pentru ţinuta ta şi, de asemenea, posibilitatea modificării croielilor. „Sub 15% din clientela fashion îşi permite să achiziţioneze o rochie de designer de peste 1000 – 1500 de lei. Restul îşi doresc o rochie de ocazie între 200 şi 500 de lei, dar caută calitate şi diversitate de modele. De aceea am ajuns la nişa de business a rochiilor de ocazie pe comandă. Oferind livrare rapidă, în doar 7 zile, am găsit calea către inima clientelor noastre”, a declarat Alexandra Cornea, managing partner zazaboutique.ro.

COMENTARII

Lasă un răspuns