BookLand a ajuns la Braşov! Hai şi tu să cumperi o carte!

BookLand a ajuns la Braşov! Hai şi tu să cumperi o carte!

0 941
rafturi cu carti de vnazare la caravana bookland

Caravana BookLand a a ajuns la Braşov, pentru al treilea an consecutiv. Vino în Piaţa Unirii până pe 1 septembrie să te bucuri de cel mai mare târg mobil de carte care te aşteaptă cu oferte irezistibile. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

Braşovenii au demonstrat de fiecare dată că sunt mari iubitori de carte, așa că BookLand revine la Braşov cu peste 6000 de titluri la preţuri de producător de la aproape 100 de edituri. Caravana cărţii BookLand şi-a instalat tabăra marţi, 20 august, în Piaţa Unirii, iar până pe 1 septembrie îţi va prezenta oferte irezistibile la cărți, muzică, film și  jocuri pe care nu le poţi rata.

mascota iepure booklandBineînțeles, este loc și de distracție și voie bună! Evenimentele artistice și culturale nu vor lipsi. In Piaţa Sfatului copiii o vor întâlni pe Albă ca Zăpada dar se vor bucura şi de mult îndrăgitele personaje Disney precum Mickey si Minnie.Nu vor lipsi baloanele cu heliu, baloanele de săpun şi şedinţele de facepainting. Protagoniştii acestor momente artistice vor fi animatorii de la Oaki Junior Club. Vizitatorii sunt aşteptaţi în fiecare după amiază de la orele 18.00 la orele 19.30 în număr cât mai mare pentru o distracţie pe cinste.

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). BookLanderii sunt aşteptaţi în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de excepţie.

 

Libraria online book-land.ro

Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravana, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odata creat contul pe book-land.ro clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”

COMENTARII

Lasă un răspuns