BookLand aduce la Râmnicu Vâlcea “Carnavalul Copiilor”

BookLand aduce la Râmnicu Vâlcea “Carnavalul Copiilor”

0 1151
bookland ramnicu valcea

Căldura mare de afară nu ne va împiedica să ne distrăm săptămâna aceasta în Caravana BookLand din Râmnicu Vâlcea. Unde? În faţa parcului Mircea cel Bătrân. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

La BookLand vine Carnavalul Copiilor, iar cei mai mici dintre cititori se pot întalni seară de seară de la ora 19.00 până la ora 20:30 cu cele mai cunoscute personaje din poveştile şi desenele animate preferate. Teatru de păpuşi, facepainting, cavaleri şi prinţese, Albă ca Zăpada, Mickey şi Minnie şi alte mult îndrăgite personaje Disney îi vor distra cu siguranţă pe copii. Vă aşteptăm aşadar în fiecare seară în număr cât mai mare să ne distrăm împreună cu personajele din cărţile Caravanei BookLand.

Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. “Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

 

Cel mai mare târg urban de carte

“Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi apariţii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”,declarăMaria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

 

Despre BookLand

Caravana BookLand – Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.

 

 Librăria online bookland.ro – Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online book-land.ro, care oferă peste 27.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe book-land.ro clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minimum 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”

COMENTARII

Lasă un răspuns