BookLand prezinta: “Poveste de dragoste africana”

BookLand prezinta: “Poveste de dragoste africana”

0 1610
bookland

La targul de carte BookLand, ce va avea deschiderea la Baia Mare pe 5 martie, vei gasi printre alte sute de titluri si povesti de dragoste o carte exceptionala care te va face sa-ti reconsideri valorile si principiile despre viata si iubire. Mimi iti spune de ce trebuie sa cumperi aceasta carte. Ascult-o pe Mimi!

 

Caitlin Davies studia in America atunci cand l-a cunoscut pe enigmaticul Ron, de care s-a indragostit. Cand Ron s-a intors in Botswana natala, Caitlin l-a urmat la Maun, „Tinutul trestiilor”, unde a intrat in numeroasa familie a acestuia, indragostindu-se atat de tara, cat si de poporul ei.

Odata cu nasterea fiicei lor, Ruby, fericirea ei parea desavarsita. Dar Botswana anilor ’90 era in schimbare. SIDA si urbanizarea isi luasera tributul. Atunci cand, tinandu-si copilul in brate, Caitlin a fost atacata cu brutalitate, familia lui Ron si-a strans randurile, iar ea s-a vazut ostracizata chiar de oamenii pe care ajunsese sa-i iubeasca.

„Proza lui Davies este eleganta si sobra, descrierile peisajului sunt evocatoare – parca simti arsura prafului pe grumaz, stralucirea orbitoare a soarelui”, scrie Sunday Times.

„O poveste complicata despre dragoste, tradare si tragedie … ea descrie in mod graitor si viu viata vorbitorilor de Setswana … o istorisire despre curaj, dragoste si supravietuire” a publicat si The Voice.

Caitlin Davies traieste acum la Londra, impreuna cu fiica ei, Ruby, este ziarista liber-profesionista, si scrie in mod regulat pe teme de educatie.

 Cartea costa 31,92 lei fiind publicata la editura All.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns