Bradley Cooper, la plimbare cu fetița nou-născută

Bradley Cooper, la plimbare cu fetița nou-născută

bradley cooper si irina Shayk

Ce familie fericită! Celebrul actor Bradley Cooper și iubita lui Irina Shayk au ieșit la plimbare pentru prima oară cu fetița lor nou-născută – Lea de Seine Shayk Cooper.

Bradley Cooper (42 de ani) a fost surprins de paparazzi ținându-și cu grijă copilul în brațe, bebelușul fiind acoperit cu o păturică. Se observă cum fetița este însoțită la plimbare și de prima ei jucărie, o girafă din pluș. Mama copilului, Irina, (31 de ani) se află la câțiva pași mai în spate, împingând căruciorul și ținând în lesă câinele cuplului. Ea este îmbrăcată casual, cu un tricou roșu, cu mânecă lungă, marca Alberta Feretti, în blugi și încălțăminte comodă, de plimbare.

bradley cooper si fetita lui

Pentru că cei doi amorezi, Bradley și Irina au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor intimă, încă nu se știe cu exactitate când și unde s-a născut fetița lor. Secretul a fost și este păstrat cu sfințenie, deoarece cei doi părinți își doresc liniște și evită aparițiile și declarațiile în presă. Însă, anumite surse au declarat că bebelușul s-ar fi născut la sfârșitul lunii martie.

Deși nu există deocamdată fotografii cu micuța Lea, în imagine se observă cum parcă își ține de mână tatăl.

COMENTARII

Lasă un răspuns