Brandul de bijuterii Oxette reinventează femeia modernă prin colecția Muss – toamnă-iarnă...

Brandul de bijuterii Oxette reinventează femeia modernă prin colecția Muss – toamnă-iarnă 2014-2015

0 1847

Combinând pietrele semipretioase cu meșteșugul sofisticat, Oxette lansează an de an colecții de bijuterii vibrante și unice. Fiecare piesă poate completa atât o ținută de zi, cu jeans, cât și o „little black dress”, expresia eleganței pentru atât de multe femei. Pietre naturale semiprețioase precum sidef, cristale, agate, labradorit, montate în argint simplu sau argint în baie de aur, au fost folosite la realizarea colecției Oxette din acest sezon toamnă-iarnă 2014-2015 – colecția Muse – bijuteria eternă, inspirată din artă, arhitectură și lucrurile simple ale vieții.

Simplu. Clasic. Etern.

03X05-01224„Cu fiecare colecție, Oxette evoluează către bijuteria sublimă, piesa care definește feminitatea: mister, senzualitate, frumusețe. Femeia Oxette este la modă, urmărește tendințele, dar alege acele piese clasice care pot fi purtate și peste ani. Este la intersecția dintre Audrey Hepburn și Marilyn Monroe – eleganță și sex-appleal. O vezi la restaurant, manierată și misterioasă, conducând mașina cu eleganță și calm, în fruntea unei companii de 100 de angajați, cu o mână de fier într-o mănușă de catifea sau cu un job într-un mediu corporatist, pasională și fină. O vezi la petreceri, dansând și distrându-se, la mare sau la munte, etern tânără și vibrantă sau încă la școală, pregătindu-se și visând la un viitor luminos. Aceasta este femeia Oxette”, a declarat Alexandra Popescu, General Manager Oxette România. Bijuteriile și ceasurile Oxette sunt purtate de vedete de top din România, portofoliul de cliente incluzând de la femeia de carieră la eleva de liceu.

 

02X27-00241

11X05-00408

 

Bijuteriile Oxette pot fi găsite în cinci magazine în România – trei în București (în Băneasa Mall, Afi Cotroceni și București Mall), două în Constanța (City Park Mall și Maritimo Shopping City) și unul în Cluj-Napoca (Polus Center), cât și online pe http://www.boutiquedefrumos.ro/

COMENTARII

Lasă un răspuns