Bref lansează pe piață un concept îndrăzneț, prin ediția limitată #MeTime

Bref lansează pe piață un concept îndrăzneț, prin ediția limitată #MeTime

0 1077

Pentru acest început de vară îți propunem să te bucuri de timpul tău liber și să fii personajul principal în povestea ta, lăsând la o parte grijile zilnice. Acum te poți relaxa și te poți bucura mai mult de ceea ce-ți place cu adevărat, în timp ce de prospețimea toaletei tale are grijă Bref cu noua ediție limitată #MeTime. Noile odorizante de toaletă Bref te ajută să ai o toaletă curată și împrospătată, în timp ce tu iei o pauză, îți relaxezi mintea făcând ceea ce-ți place și îți încarci bateriile. 

Bref #MeTime te încurajează ca, măcar din când în când, să fii tu cu tine însuți și să îți oferi un moment de răsfăț. Un moment în care poți asculta muzică, poți citi o carte relaxantă sau, de ce nu, poți avea o conversație care să te încarce pozitiv. Lasă-te inspirat de cele patru variante Bref #MeTime, parfumate, în culori vesele și optimiste. 
Ești un music lover și relaxarea pentru tine este sinonimă cu muzica bună? Atunci ți se potrivește cu siguranță odorizantul de toaletă Bref #MeTime cu parfum de iasomie și magnolie  ce conferă băii tale un parfum proaspăt, de durată. 

Ești un „news junkie” și îți place să fii la curent cu toate noutățile din media? At6unci Bref #MeTime îți propune odorizantul cu parfum de lotus și bamboo.

Îți încarci bateriile prin conversații lungi la telefon, adică ești „queen of talk”? Îți propunem odorizantul de toaletă Bref #MeTime cu parfum de lavandă, ce conferă toaletei un parfum proaspăt și de durată. 

Nu reziști câteva minute fără să îți verifici e-mailul? Ești un veritabil „mail checker”! Bref #MeTime ediție limitată îți propune varianta Ocean, pentru a simți briza mării chiar la tine acasă. Conferă toaletei un parfum fresh și de lungă durată.

Tehnologia Power Aktiv oferă curățenie și prospețime de la primul până la ultimul jet de apă prin patru beneficii funcționale: spumă de curățare, anti-depuneri de piatră, extra prospețime și protecție împotriva murdăriei. Totodată, noua ediție limitată are la bază Tehnologia Color Aktiv, ce oferă vasului de toaletă curățare vizibilă lăsând apa colorată și proaspătă. 

COMENTARII

Lasă un răspuns