Brioşe cu făină şi fulgi de cocos

Brioşe cu făină şi fulgi de cocos

0 5105

Dacă vrei să mănânci sănătos, eşti la dietă sau pur şi simplu ţi-e poftă de ceva bun, încearcă reţeta de brioşe cu făină şi fulgi de cocos. Se prepară rapid, din doar câteva ingrediente, iar rezultatul este uimitor. Brioşele cu făină şi fulgi de cocos pot fi consumate dimineaţa alături de un pahar cu lapte sau o cană cu ceai.

Ingrediente pentru 6 brioşe: 3 ouă, o jumătate de plic de praf de copt, 4 linguri făină de cocos, 3 linguri făină integrală de grâu, 3 linguri fulgi cocos, un sfert de pachet de unt, puţin lapte, îndulcitor natural (ştevie, zahăr brut, sirop de agave etc).

briosa-1

Mod de preparare: Se bat ouăle, se adaugă făina de cocos, făina integrală de grâu, fulgii de cocos, untul topit, praful de copt, îndulcitorul natural şi se omogenizează bine toate aceste ingrediente. Se adaugă lapte şi se mixează sau se bate cu telul până când se ajunge la consistenta unui aluat puţin mai gros decât cel pentru chec. Se toarnă compoziţia în forme pentru brioşe şi se dă la cuptor la foc mic pentru 20-25 de minute. Când trec testul scobitorii, sunt gata. Brioşele de scot din tavă şi se adaugă în vârf, cât sunt calde, câte un sâmbure de migdală.

COMENTARII

Lasă un răspuns