Bucle fabuloase cu noul ondulator automat din gama Phillips ProCare

Bucle fabuloase cu noul ondulator automat din gama Phillips ProCare

0 1582
Gama Philips ProCare

De câte ori nu ți-ai dorit să ai bucle perfect definite și nu ai avut timp să mergi la salon? Cu Phillips ProCare Auto Curler îți poți face chiar tu bucle de diferite mărimi și extrem de rezistente, indiferent de tipul tău de păr!

Dacă ai părul drept și ți-l dorești ondulat, acum este mai ușor ca oricând să-l ondulezi, în cel mai scurt timp, chiar la tine acasă, datorită tehnologiei de ondulare automată. Astfel, doar prin atingerea unui buton, poți avea bucle fabuloase, într-o varietate de stiluri: bucle mari, ample, onduleuri cu volum sau lejere.

Ondulatorul automat Phillips ProCare are grijă de părul tău, grație barei ceramice din titaniu, care îți protejează părul chiar și la temperaturi ridicate. Camera de ondulare izolată termic îți permite să te coafezi fără să te arzi, iar cele trei setări de temperatură, de la 170 la 190 de grade Celsius, îți oferă posibilitatea să selectezi temperatura optimă pentru tipul tău de păr.

Phillips lansează această inovație, ondulatorul automat cu ajutorul căruia îți poți face singură acasă bucle extrem de bine definite, fără a mai fi nevoie să mergi la salon. Indiferent de tipul de păr pe care îl ai – drept, creț sau ondulat – poți obține look-ul pe care ți-l dorești, acum, atât de ușor! În plus, brațul ergonomic și extrem de ușor face ondularea părului simplă și rapidă, chiar și pentru părțile mai greu accesibile.

Ondulatorul automat ProCare este disponibil în România începând cu luna octombrie 2015 și face parte din gama Phillips Pro, alături de placa de păr și uscătorul Pro.

COMENTARII

Lasă un răspuns