Bucură-te de zăpadă cu încălţămintea călduroasă de la Deichmann!

Bucură-te de zăpadă cu încălţămintea călduroasă de la Deichmann!

0 2140

Ştim că şi tu sperai să scăpăm de zăpadă iarna aceasta, însă dacă ai încălţămintea adecvată, nici vremea nu mai pare atât de rea. Deichmann vine la început de an cu surprize de care ar trebui să se bucure toate femeile: încălţăminte de iarnă comodă, şi călduroasă la preţuri pentru toate buzunarele! Iată ce găseşti în această perioadă în magazine!

Într-un univers alb, cu îngeraşi desenaţi în zăpadă, ciocolată caldă şi punch-uri cu scorţişoară, cel mai bine este să alegi o pereche de cizme sau ghete călduroase care îţi vor permite să stai cât mai mult pe afară.

ghete 1La activităţile specifice sezonului alb precum deszăpezirea aleii, a maşinii sau când eşti nevoită să mergi mai mult pe jos din cauza traficului îngreunat o pereche de ghete sau cizme Deichmann – beige, maro, negre, simple sau cu aplicaţii – îţi va proteja picioarele de temperatura nemiloasă, mult sub minus 0 grade.

cizme tip ugg deichmannŞi, când nu îţi este frig, te poţi bucura în voie de peisajul care te înconjoară, dar şi de activităţile specifice lunii ianuarie. Doar nu o să laşi gerul să te ţină departe de reducerile din magazine, de întâlnirile săptămânale cu prietenele sau de noile filme ce ruleaza în cinematografe.

cizme din piele deichmannÎn plus, în magazinele Deichmann, în perioada 5 ianuarie – 22 ianuarie 2017, dacă alegi să cumperi o pereche de încălţăminte aflată la reduceri, a doua pereche redusă o vei primi la jumătate de preţ. Dacă te apucă pofta de shopping la o oră nepotrivită, nu uita că magazinul online este mereu deschis pentru tine!

COMENTARII

Lasă un răspuns