Bucureștenii pot închiria gratuit biciclete în parcurile Kiseleff și Herăstrău

Bucureștenii pot închiria gratuit biciclete în parcurile Kiseleff și Herăstrău

0 1415

Bucureştenii pot închiria gratuit biciclete, în parcurile Herăstrău şi Kiseleff, în cadrul progamului “La Pedale”, organizat pentru al şaptelea an consecutiv, anul trecut fiind înregistraţi 70.000 de utilizatori, potrivit Mediafax.

Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia Green Gate redeschid, până la jumătatea lunii noiembrie, în parcurile Herăstrău şi Kiseleff, centrele de închiriere gratuită a bicicletelor. În cadrul proiectului “La Pedale” vor fi fi disponibile peste 500 de biciclete, în trei modele, pentru copii, adolescenţi şi adulţi.

Bicicletele pot fi închiriate pe baza buletinului de identitate şi a unui contract de dare în folosinţă. Acestea pot fi folosite pentru o perioadă de maximum două ore, doar în perimetrul parcurilor, şi trebuie aduse înapoi în stare bună de funcţionare.

copil pe bicicleta

Unde găsești bicicletele?

Centrul “La Pedale” din Parcul Kiseleff se află la intersecţia străzilor Ion Mincu şi Barbu Ştefănescu Delavrancea, iar centrul din Parcul Herăstrău este la intrarea din direcţia metrou Aviatorilor. Cele două centre de închiriere sunt deschise de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00, iar sâmbătă şi duminică de la 10.00 la 19.00.

Proiectul “La Pedale” este organizat de şapte ani, iar anul trecut s-a înregistrat un număr record de utilizatori, cei care au pedalat bicicletele verzi în parcurile Kiseleff şi Herăstrău depăşind 70.000, a precizat Primăria Sectorului 1.

COMENTARII

Lasă un răspuns