BZN – un nou concert de exceptie in Romania!

BZN – un nou concert de exceptie in Romania!

0 715

Pe 6 decembrie cei de la BZN au urcat pe scena Salii Palatului pentru a-si incanta fanii cu celebrele lor hituri dar si cu colinde de Craciun. Dupa ce in urma cu o luna au umplut Sala Palatului de 2 ori in aceeasi zi, Jan si Anny impreuna cu orchestra lor si-au respectat promisiunea si au revenit pentru un concert de Craciun, bifand astfel cel de-al saselea concert in tara noastra, pentru anul 2012! Mimi iti spune toate noutatile! Ascult-o pe Mimi!

 

Olandezii au cantat de toate: si hituri celebre, si piese in franceza, si colinde… Din 5 in 5 minute veneau la marginea scenei pentru a primi buchetele de flori pe care cu emotie, fanii le intindeau bucurosi. Si pentru ca decembrie este luna cadourilor, nu se putea ca fanii BZN sa vina la concert fara un mic cadouas pentru idolii lor. Fanii au profitat de aceasta intalnire cu artistii preferati si le-au adus pe langa flori, si o multime de cadouri. Au primit de la unii dintre cei mai mari fani ai lor niste superbe costume populare, alese cu grija de catre domnul Aurel si sotia sa: „Abia asteptam sa le dam aceste costume populare. Am stat mult pana sa le alegem pe acestea, am aflat chiar si ce masuri poarta artistii si am cautat ceva care sa le vina. Suntem cei mai mari fani si mergem la toate concertele lor!” Imediat dupa spectacol, Jan si Anny au coborat in foayerul Salii Palatului, s-au imbracat cu ilicele traditionale primite si au dat autografe si au facut poze cu toti fanii care ii asteptau.

 

Nu-i de mirare ca romanii ii iubesc atat de mult deoarece sunt printre putinii artisti care dupa ce au cantat la Sala Palatului, au coborat la sfarsitul concertului si au stat de vorba cu fanii lor. Si la cele doua concerte din octombrie olandezii au procedat la fel: au coborat in foayer pentru a le da autografe fanilor si pentru a se fotografia impreuna cu acestia. Dar in primul rand romanii ii iubesc pentru piesele pe care le canta si pentru amintirile care ii leaga. Pe chipul fiecarui spectator se putea citi o umbra de melancolie amestecata cu emotie si bucurie.

Au fost si momente amuzante, Jan – extrem de jovial, dandu-si toata silinta sa le fie pe plac celor din public si sa-i amuze cu cate o glumita sau cu cate un dans saltaret. La un moment dat a aparut pe scena purtand niste incaltari mari si pufoase pe care le primise de la o doamna, cu care a dansat cateva minute bune, spre amuzamentul fanilor. Apoi le-a dat jos spunand ca urmeaza o piesa despre dans si ca trebuie sa fie mai liber sa danseze. Si a inceput piesa „Dance Dance”, moment in care toata audienta s-a aratat extrem de incantata.

Un alt moment creat de Jan a fost atunci cand a aparut pe scena purtand pe cap o peruca gen Elvis si si-a amuzat fanii pe ritmuri de rock and roll. Asemeni energiilor Yin si Yang, Anny si Jan s-au completat armonios pe scena, creand publicului un permanent sentiment de emotie si bucurie, ca dovada pentru acest lucru stand zambetele pe care oamenii din sala le-au afisat pe tot parcursul spectacolului. In timp ce Jan parea sa se afle sub influenta lui Yang, debordand de energie si tinerete, simbolizand energia masculina si creativitatea, Anny a ramas asemeni lui Yin – feminina, mai putin dinamica dar calda si sensibila, cu miscari finute si feminine.

Astfel s-a incheiat un an deosebit de rodnic pentru cei de la BZN, in care au sustinut in total 6 concerte in Romania. Fie ca i-au intalnit pentru prima oara sau pentru a zecea, cateva mii de fani se pot declara fericiti ca au putut calatori pentru cateva ore in lumea legendelor muzicii.

 Concertul de Craciun „BZN” a avut loc pe 6 Decembrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service

COMENTARII

Lasă un răspuns