C&A a lansat colecția de vară 2015! Vino să vezi ce găsești...

C&A a lansat colecția de vară 2015! Vino să vezi ce găsești în magazine!

0 1507

Este acel moment glorios al anului când soarele este din nou pe cer şi sezonul estival este pe punctul de a începe. Explorează toate piesele esenţiale din colecţia C&A vară 2015 pentru a-ţi menţine ţinuta stylish din amurg până în zori. Inspirată de zonele tropicale, festivalurile de muzică şi siluetele feminine, noua colecţie C&A abundă de imprimeuri florale, detalii entice şi piese estivale.

Cele 3 teme stilistice care definesc colecţia C&A vară 2015 sunt:

colectia festival

Festival – piesele din această colecţia sunt inspirate de stilul hippie al festivalurilor de muzică de renume, sunt decorate cu franjuri, printuri aztec şi florale, făcându-le perfecte pentru a-ţi exprima liber spiritual de petrecăreaţă. Printre piesele cheie ale acestei teme se numără kimonoul cu franjuri şi imprimeu floral, papucii Birkenstock, vestele tricotate dar şi genţile sac cu motive aztec.

 

colectia tropical Tropical –  în această vară selecţia de produse C&A te vor face să arăţi şi să te simţi cu adevărat pe o insulă tropicală. Având o multitudine de elemente etnice precum imprimeurile animaliere sau mărgelele decorative, piesele din această temă te vor inspira să petreci clipe de neuitat oriunde te-ai afla. Pălăria cu boruri deşirate, rochia maxi cu motive etnice sau tunica din chiffon sunt doar câteva dintre articolele IT din această temă.

 

colectia pentru plaja

Colecţia pentru plajă –  surprinde sezonul estival cu piese în culori vibrante şi imprimeuri vesele. De la cele cu fructe şi până la cele cu flori, costumele de baie din colecţia C&A vară 2015 te vor face să te bucuri de soare. Siluetele feminine şi combinaţiile monocromatice sunt şi ele o opţiune IT în acest sezon, iar accentele de culori neon sunt touch-ul inovator. Cea mai versatilă piesă a acestei colecţii este pareo-ul in dungi ce poate fi purtat în cel puţin 3 feluri diferite.

COMENTARII

Lasă un răspuns