3 idei de cadouri practice pentru o viitoare mămică

3 idei de cadouri practice pentru o viitoare mămică

0 5482

Căutarea unui cadou pentru o femeie aflată în perioada sarcinii poate fi un demers foarte dificil și o mare provocare. Este posibil să nu ai experiența a ceea ce înseamnă să fii însărcinată și să nu cunoști schimbările pe care le-a experimentat recent persoana căreia vrei să-i dăruiești cadoul. O viitoare mămică este nevoită să se priveze de mult lucruri pe durata celor 9 luni de sarcină. Și, cu atâtea restricții, uneori poate fi dificil să știi ce cadouri îi sunt potrivite. Iată trei idei care te vor ajuta să ieși din impas.

Hăinuțe pentru viitoarele mămici

Perioada sarcinii poate fi foarte dificilă pentru o femeie, din punct de vedere al stimei și încrederii de sine. Schimbările fizice, alături de gândul responsabilității îngrijirii unui copil pot fi o presiune foarte mare. Astfel, aceasta are nevoie de încurajări și de amintirea faptului că este o persoană unică. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul unor haine pentru perioada maternității.

fetita care saruta burtica mamei insarcinate

O femeie care va primi o pereche de blugi sexy pentru gravide va avea parte cu siguranță de întărirea stimei de sine. Și, mai mult, va beneficia de tot confortul pe care și-l dorește și de care are nevoie. Pentru că, odată cu trecerea timpului, burtica începe să crească în dimensiuni, iar o blugii pentru gravide sunt cam singurele perechi de pantaloni pe care le mai poate purta. Atenție, însă, la mărime! Consultă-te cu vânzătoarea și cere-i acesteia o pereche care să se potrivească cu vârsta sarcinii. Este mai bine să cumperi ceva mai larg, decât o pereche mică.

O carte despre perioada maternității

O carte care abordează în mod onest perioada sarcinii poate ajuta o femeie să-și depășească teama privind provocarea ce îi stă în față. Documentându-se despre perioada pe care o are de înfruntat, o femeie însărcinată va putea aborda cu o atitudine pozitivă și senină noile experiențe pe care le trăiește, înțelegând pe parcursul lecturării că nu este singura persoană care a avut parte de aceste noi emoții, trăiri sau îngrijorări. De asemenea, ea înțelege că tot ceea ce trăiește sau i se întâmplă este firesc, natural, normal în sarcină. Și nu o mai sperie orice mic eveniment.

O ședință foto

Cele 9 luni ale sarcinii pot fi o perioadă provocatoare pentru o femeie, dar totodată reprezintă o perioadă unică cu care aceasta nu se va mai întâlni. De aceea, poate fi foarte minunat pentru un cuplu însărcinat să poată avea cât mai multe amintiri din această perioadă. Cadoul unei ședințe foto poate fi minunat pentru o femeie însărcinată. Aceasta poate beneficia de o vizită la coafor și o ședință de make-up, care o vor face să arate fabulos pentru imortalizarea acestei perioade importante din viața ei. Astfel, persoana care va primi acest cadou va avea parte de o zi de neuitat, care o va ajuta să treacă mai ușor peste dificultățile celor 9 luni.

COMENTARII

Lasă un răspuns