Caravana BookLand a ajuns la Baia Mare

Caravana BookLand a ajuns la Baia Mare

0 1088
afis BookLand 2013

A doua oprire pe harta BookLand este centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare. Intre 19 si 31 martie, iubitorii de carte baimareni sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani. Mimi a aflat toate noutatile! Ascult-o pe Mimi!

 

Ai cu ce te lauda?

Vino si tu in Caravana BookLand, ca sa te inarmezi cu cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mai frumoasa si conversatiile mai interesante.

Te asteptam miercuri, 20 martie de la ora 16.30  la o dupa amiaza de poezie in lectura scriitorilor baimareni:  Florica Bud, Igor Ursenco, Nicolae Scheianu, Betty Kirchmaier, Mihai Ganea, Ileana Ștețco, Ioan & Gelu Dragoș, Ioan Hoda, Rodica Dragomir, Alexa Gavril Bârlea, Valeriu Sabău, Vasile Tivadar, Emanuel Luca.

Tot miercuri, 20 martie de la 18.30 va invitam la un atelier de pictura. Elevii talentati de la Palatul Copiilor din Baia Mare vor picta sub directa indrumare a d-nei profesoare Lavinia Moldovan.

 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 3-a editie, prezent pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

 

Libraria online www.book-land.ro

BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

COMENTARII

Lasă un răspuns