Caravana BookLand a ajuns la Timișoara!

Caravana BookLand a ajuns la Timișoara!

0 1156
BookLand targ de carte

BookLand revine pentru a treia oară consecutiv la Timișoara! Între 12 și 28 aprilie, în Piața Unirii, timișorenii sunt așteptați cu mic cu mare și, bineînțeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film și jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsura așteptărilor. Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. „Anul acesta, BookLand va încerca să vină și mai aproape de prietenii săi. Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și, de ce nu, mai vizitate și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții, de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri aflat la ediția a treia, prezent pe parcursul anului 2013 în 19 orașe din țară, timp de 42 de săptămâni. Conceptul este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Cititorii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

 

Librăria on-line www.book-land.ro

BookLand integrează și librăria on-line www.book-land.ro – portal care oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

COMENTARII

Lasă un răspuns