Caravana BookLand ajunge la a treia ediţie

Caravana BookLand ajunge la a treia ediţie

0 742
caravana carti bookland

Caravana BookLand se afla la a treia ediţie care va debuta pe 5 martie la Baia Mare si se va incheia in preajma sarbatorilor de iarna, mai exact pe 23 decembrie, la Bucuresti. Mimi iti spune tot ce trebuie sa stii despre acest nou concept cultural. Ascult-o pe Mimi!

Ancorata in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, caravana BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural: improvizatii, dinamism, concerte, dialoguri, dezbateri, muzica, dans, film.

BookLand a coborat cartea din turnul de fildes pentru a o aduce in mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult sa isi petreaca timpul, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu familiar si la indemana.

Targul de carte BookLand – cea mai de amploare Caravana a Cartii – a ajuns la editia a 3a. Anul acesta caravan ava traversa 19 orase  unde va fi promovată,  timp de 10 luni, o selectie optima de titluri de carte, muzica si film, din portofoliul celor peste 100 edituri reprezentate.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns