Caravana BookLand ajunge la Cluj Napoca!

Caravana BookLand ajunge la Cluj Napoca!

0 1107
targ carte bookland

BookLand revine pentru a treia oara consecutiv la Cluj Napoca! Între 28 mai şi 9 iunie în piaţa Mihai Viteazul, clujenii sunt aşteptaţi cu mic cu mare şi, bineînţeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsura aşteptărilor. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

Ai cu ce te lăuda?

 

Vino în Caravana BookLand unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care îţi vor face viaţa mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. “Anul acesta, BookLand va încerca să vină şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, şi, de ce nu, mai vizitate şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cel mai mic până la cel mai mare”, a spus Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

 

“Caravana BookLand este, fără îndoială, cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim vizitatorilor noştri cele mai noi apariţii la preţuri mai mult decât atractive, aşteptându-i în spaţiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand”, a declarat Maria Galan, reprezentant Nemira.

COMENTARII

Lasă un răspuns