Caravana BookLand îşi prelungeşte şederea la Braşov

Caravana BookLand îşi prelungeşte şederea la Braşov

0 1299

Datorită apetitului pentru carte manifestat de brasoveni, Caravana BookLand îşi prelungeşte şederea în Piaţa Steagul din Brașov. Facepainting, Albă ca Zăpada şi mult îndrăgitele personaje Disney precum Mickey si Minnie, baloanele cu heliu, baloanele de săpun şi multe alte surprize îi vor distra cu siguranţă pe copii. Protagoniştii acestor momente artistice vor fi animatorii de la Oaki Junior Club din Brasov. Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

Cititorii sunt așteptați cu o ofertă impresionantă de carte, peste 7000 de titluri de la aproape 100 de edituri, la preturi de producător. „Pentru noi este o mare bucurie să găzduim acest eveniment, mai ales că BookLand va reveni pentru al treilea an consecutiv la Braşov, între oameni, şi nu oriunde ci chiar în Piaţa Steagul. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului orașului nostru de important centru de cultură al României. Am sprijinit şi vom sprijini în continuare toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea în mijlocul oamenilor. Îi aşteptăm pe braşoveni și pe turişti deopotrivă, ca timp de două săptămâni să petreacă clipe plăcute în compania cărților”, a declarat George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promoții, concursuri și alte știri savuroase din lumea cărții, te aşteptăm în comunitatea BookLand.

Despre Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a ediție, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). BookLanderii sunt aşteptați în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de excepție.

 

Libraria online book-land.ro

Pentru a păstra legătura continuă cu clienții întâlniți în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri de carte, muzica, film, jocuri, cadouri și birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienții găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro clienții beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minimum 50 lei se livreaza cu cost de transport zero.

COMENTARII

Lasă un răspuns