Caravana BookLand revine la Arad!

Caravana BookLand revine la Arad!

0 1163
caravana bookland

BookLand revine la Arad! Între 2 şi 14 aprilie, în Galleria Mall, arădenii sunt aşteptaţi cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale se vor ţine lanţ timp de două săptămâni. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand unde vei găsi cele mai noi apariţii editoriale, care îţi vor face viaţa mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. „Anul acesta BookLand va încerca să vină şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile şi mai populare  şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor vizitatorilor noştri: de la cei mai mici, până la cei mai mari”, a declarat Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Despre BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a treia ediţie, prezent pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeaşi umbrelă. Publicul este aşteptat cu multe premii, concursuri, oferte speciale şi momente de excepţie în principalele centre comerciale din România, precum şi în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Librăria on line www.book-land.ro

BookLand integrează şi o librărie on line – un portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana a plecat către o nouă destinaţie.

COMENTARII

Lasă un răspuns