Caravana BookLand revine la Ploieşti, în Piaţa Victoriei

Caravana BookLand revine la Ploieşti, în Piaţa Victoriei

0 1191
targ de carte bookland

La Ploieşti ai de unde să citeşti! Pentru că BookLand, caravana cărţii, poposeşte aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand îşi instalează tabăra marţi, pe 25 iunie, în Piaţa Victoriei, pentru un rendez-vous intelectual şi prietenos. Hai şi tu să cumperi cărţi! Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

BookLand te aşteaptă până duminică, 7 iulie, cu o avalanşă de cărţi, tombole şi surprize. Şi, aşa cum te-ai obişnuit, evenimentele artistice şi culturale îţi vor umple timpul în cel mai plăcut mod!

 Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale care îţi vor face viaţa mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri, la preţuri de producător. “Anul acesta, BookLand revine şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire, mai accesibile, mai populare, şi, de ce nu, mai vizitate. Am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cei mai mici, până la cei mai mari”, a declarat Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Despre Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a III-a ediţie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni. Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică cât şi prin formatul dinamic, cu servicii integrate puse la dispoziţia editurilor. Clienţii sunt aşteptaţi în principalele pieţe, parcuri, centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producător, premii şi momente de excepţie.

Librăria online book-land.ro

Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online book-land.ro, care oferă peste 27.000 titluri de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe book-land.ro, ei beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoarea de minimum 50 de lei se livrează cu cost de transport zero.

COMENTARII

Lasă un răspuns