Caravana Cărții BookLand revine la Alba Iulia

Caravana Cărții BookLand revine la Alba Iulia

0 1181
bookland

Caravana Cărții BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia , în frumosul oraș din inima Ardealului. BookLand își va instala tabăra marți, 11 iunie, în centrul comercial Alba Mall. Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

Iubitorii de carte sunt așteptați până duminică, 23 iunie la o întâlnire distractivă cu cartea și cultura. Unde? La Alba Iulia, în central commercial Alba Mall. Nu vor lipsi momentele artistice și culturale.

Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Te așteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri. ”Pentru că prețuim tradiția…BookLand continuă și în acest an, la Alba Mall! Poveștile prind viață la cel mai neconvețional târg de carte găzduit de orașul tău!”, a declarat Anda Bulbucan, Marketing Manager Alba Mall. Vino și tu între 11-23 iunie și răsfoiește cărțile sufletului tău!

 Despre Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte , muzică, film și jocuri, aflată la a 3-a ediție, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 orașe din țară, timp de 42 de săptămâni. Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât și prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispoziția editurilor – logistică, vânzare, promovare. BookLanderii sunt așteptați în principalele piețe, parcuri și centre comerciale din țară cu mii de titluri la preț de producător, premii și momente de excepție.

Librăria online BookLand 

Pentru a păstra legătura cu clienții întâlniți în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 și librăria online book-land.ro ce oferă peste 27.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică. Pe lângă prețurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienții găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe book-land.ro ei beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minimum 50 de lei se livrează cu cost de transport zero.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns