Cât de bună eşti în pat în funcţie de culoarea părului? Află...

Cât de bună eşti în pat în funcţie de culoarea părului? Află ce cred bărbaţii!

0 6196

Ai auzit, probail, de multe ori, spunându-se că femeile blonde sunt amuzante, pline de viaţă şi iubesc distracţia. Oare chiar aşa este? Culoarea părului poate spune multe despre personalitatea ta dar şi despre viaţa ta sexuală. Iată mai jos cum te percep bărbaţii şi ce gândesc despre tine în funcţie de nuanţa părului tău!

În urma mai multor studii efectuate de-a lungul timpului, la care au participat mii de bărbaţi, cercetătorii au reuşit să-şi dea seama cum sunt privite femeile, din punct de vedere sexual, în funcţie de culoarea naturală a părului lor. Iată mai jos ce cred bărbaţii despre roşcate, brunete şi blonde!

femeie roscataRoşcatele: exotice, tinere şi fertile

Femeile cu părul roşcat natural sunt destul de puţine în comparaţie cu blondele sau brunetele. Acest lucru le scoate în evidenţă, nu trec neobservate, iar asta pentru că bărbaţii le consideră o apariţie exotică. În urma mai multor studii s-a demonstrat faptul că roşcatele sunt mult mai active în pat, având o imaginaţie mult mai bogată decât blondele sau brunetele. Sunt considerate femei sexy şi sunt foarte dorite pentru că nu le vezi pe toate drumurile. Culoarea roşcată a părului sugerează tinereţe şi fertilitate, fiind nuanţa opusă părului grizonat. Roşcatele sunt femei care par în ochii celor din jur îndrăzneţe şi nonconformiste.

brunetaBrunetele: misterioase, greu de cucerit şi rezervate în pat

Brunetele sunt considerate femei muncitoare, care se dedică jobului pe care îl au, sunt responsabile, inteligente şi serioase. Acest stereotip le face pe unele blonde să-şi vopsească părul pentru a fi mai bine privite la locul de muncă sau chiar pentru a obţine locul de muncă dorit. Înm urma unui studiu efectuat printre directorii de companii, s-a ajuns la concluzia că brunetele sunt mai repede angajate decât blondele. În schimb, în ceea ce priveşte sexul, brunetele sunt mai rezervate în pat dar şi mai rezervate atunci când îşi aleg partenerul. Bărbaţii consideră femeile bruntele extrem de sexy poate şi pentru că sunt mai greu de cucerit. Ei sunt atraşi şi de înfăţişarea fizică – păr negru, piele albă.

femeie blondaBlondele: sălbatice şi pasionale

Blondele sunt întruchiparea frumuseţii – par a fi cele mai răsfăţate de bărbaţi. Potrivit multora, ele sunt cele mai sexy şi cele mai bune la pat. Probabil că atracţia se datorează şi nivelului mai mare de estrogen din organismul acestor femei, lucru demonstrat ştiinţific. Par mult mai feminine, delicate, fragile, inocente, deschise către comunicare, sociabile şi, astfel, foarte atractive pentru bărbaţi. Datorită nivelului mai crescut de estrogen, pielea lor este fină şi catifelată ca de bebeluş, lucru ce nu poate trece neobservat. În pat, bărbaţii consideră că blondele sunt sălbatice şi extrem de pasionale. Însă, dacă ar fi să-şi aleagă o soţie, mulţi bărbaţi ar refuza o blondă şi ar alege o brunetă.

COMENTARII

Lasă un răspuns