Cauti un cadou? Intra la Corelli Atmosphere Boutique!

Cauti un cadou? Intra la Corelli Atmosphere Boutique!

0 2200

Vrei să cumperi un cadou pentru cei dragi? Iti plac decoratiunile interioare si vrei sa achizitionezi ceva de bun gust pentru locuinta ta la preturi rezonabile? Sau, poate, vrei sa cumperi o sticla buna de vin si o cutie de ciocotala fina! Ar trebui sa dai o tura prin zona Pietei Amzei si sa intri la Corelli Atmosphere Boutique. Sigur nu vei pleca cu mana goala! Ascult-o pe Mimi si hai la cumparaturi!

 

Corelli Atmosphere este un boutique mic si cochet situat in centrul Bucurestiului care te va incanta si te va ademeni mereu sa-i treci pragul. Pare o casuta din turta dulce colorata in nuant vii, calde si foarte vesele. Rafturile sunt intesate cu produse de decoratiuni interioare de la portelanuri fine, pana la flori artificiale, pernute de decor, decoratiuni pentru masa, mic mobilier, decoratiuni pentru living sau baie. Magazinul iti prezinta produse de design interior fabricate in serie limitata sau chiar unicat ce provin din Olanda, Germania, Franta si Italia. Zona vinului si a dulciurilor reuneste licori bahice din Portugalia, Franta, Italia, iar ciocolata este din regiunea Orientului, purtand denumirea de Corelli Chocolate.

 

 

Corelli Atmosphere Boutique este un magazin pe care nu trebuie sa-l ratezi mai ales atunci cand te afli in cautarea unui cadou pentru cineva drag. Aici vei gasi cescute de cafea la set, ceainicuri din portelan, obiecte lucrate manual, bijuterii, jurnale cu aspect vintaje,  esarfe colorate, casete pentru bijuterii, vaze, obiecte de mic mobilier, aranjamente florale, o multime de accesorii pentru casa si cate si mai cate! Este imposibil sa nu-ti placa ceva, sa nu cumperi ceva. Nici o femeie nu poate rezista ofertei. Pentru ca fiecare produs pare a fi destinat cu precadere sexului frumos. Caci noi apreciem poate cel mai bine frumosul si bunul gust.

Iar preturile sunt pentru toate buzunarele! Nu te speria! Magazinul practica preturi mici, pentru persoane cu venituri medii.

Magazinul se afla pe strada Piata Amzei nr 10-22, sector 1, Bucuresti.

 

 

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns