Ce formă au unghiile tale? 4 modele din care să te inspiri...

Ce formă au unghiile tale? 4 modele din care să te inspiri pentru o manichiură perfectă

0 8162

Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei, iar asta indiferent de forma pe care o dai unghiilor. Important este ca ele să fie curate, îngrijite şi fără cuticule inestetice. Chiar şi aşa, trebuie să ştii că există patru forme din care poţi alege: rotundă, ovală, pătrată şi pătrată cu marginile rotunjite. Iată mai jos care sunt avantajele fiecărui tip de manichiură. Ţie care îţi place cel mai mult?

 

unghii rotunde

Forma rotundă

Femeile care poartă unghii scurte preferă forma rotundă a acestora. Vorbim despre o manichiură foarte uşor şi simplu de întreţinut. Unghiile rotunde dau impresia de natural, de firesc, par mult mai curate şi îngrijite.

unghii patrate

Forma pătrată

Forma pătrată a unghiilor este cea mai populară şi este adoptată de majoritatea femeilor. O astfel de manichiură este elegantă, conferă mâinilor tale un aer discret şi delicat mai ales dacă foloseşti un lac de unghii transparent sau în nuanţe pastel. De asemenea, o astfel de formă este ideală dacă porţi unghii false.

unghii ovale

Forma ovală

Unghiile ovale te duc cu gândul la stilul anilor ‘80, iar o astfel de manichiură este una clasică. Însă, pe de altă parte, acest aer tradiţional îţi conferă mult mai multă feminitate. Unghiile ovale au avantajul că, prin forma lor, dau senzaţia unor degete mai lungi.

unghii patrate cu colturi rotunjite

Unghiile pătrate cu margini rotunjite

Această formă este, de fapt, o combinaţie între forma pătrată şi ovală. Avem de-a face cu un stil ce îmbină clasicul şi modernul, conferind mâinilor tale feminitate dar şi stil şi eleganţă. Avantajul este acela că nu vei agăţa colţurile unghiilor în materiale textile, aşa cum se întâmplă, uneori, când avem unghiile pătrate.

COMENTARII

Lasă un răspuns