Ce li se pare bărbaţilor cu adevărat sexy? 7 mituri spulberate în...

Ce li se pare bărbaţilor cu adevărat sexy? 7 mituri spulberate în care să nu mai crezi

0 7385

Avem impresia că bărbaţilor le plac femeile slabe, sânii mari, lenjeria de corp sexy, că urăsc machiajul strident şi că apreciază accesoriile pe care le purtăm. Află că sunt foarte puţin interesaţi spre…deloc de aceste aspecte, care pentru tine contează foarte mult. Ceea ce este, cu adevărat, important pentru ei este atitudinea unei femei, modul în care se simţe în pielea ei şi încrederea pe care o are în puterea sa de seducţie.

femeie sani sutienMitul nr. 1 – Bărbaţii preferă sânii mari

Nu contează că ai sânii mari sau mici, impotantă este atitudinea ta, felul în care te simţi în pielea ta, încrederea pe care o ai în tine. Dacă nu eşti multumită de bustul tău, dacă tu nu te simţi sexy, atunci nici atitudinea ta nu va fi una sexy. Iar, înainte de toate, bărbaţii apreciază atitudinea unei femei.

femeie sexy rochieMitul nr. 2 – Cu cât eşti mai dezbrăcată, cu atât mai bine

Bărbaţii, în general, se simt atraşi de femeile care se joacă cu imaginaţia lor, nu cele care oferă totul pe tavă. Un decolteu foarte adânc, o fustă mulată şi foarte scurtă s-ar putea să nu-i atragă în mod special. Asta pentru că nu mai ascunzi nici un secret. Mai mult, dacă nici nu te simţi confortabil în hainele tale, atunci chiar că nu vei reuşi să atragi privirile decât, poate, într-un mod negativ.

ojaMitul nr. 3 – Bărbaţii sunt atenţi la culoarea ojei tale

De fapt, nici măcar nu o observă. Bineînţeles, este posibil să devină uşor confuzi dacă vei veni la întâlnire cu unghii neon sau galbene. Însă, până la urmă, poţi purta orice ojă doreşti, cu condiţia să te simţi bine în pielea ta şi să ţi se potrivească nuanţa.

femeie colierMitul nr. 4 – Bărbaţii sunt atenţi la accesoriile pe care le porţi

Bărbaţii sunt atenţi la accesoriile de bază: observă o geantă, pantofii sau colierul dar nu înseamnă că vor pune mare preţ pe asta. Să nu te aştepţi să ştie magazinul de unde ţi-ai cumpărat accesoriile sau să recunoască brandul. De fapt, să nu te mire dacă a doua zi nu vor aminti dacă ai purtat cercei, colier, brăţară, inele etc.

femeie machiajMitul nr. 5 – Bărbaţii preferă machiajul natural

Unii preferă machiajul natural, în timp ce alţii nu au nici o problemă dacă vii la întâlnire fardată excesiv. Importantă nu este cantitatea de machiaj, ci modul în care îţi porţi machiajul, momentul în care alegi să foloseşti culori închise sau stridente şi atitudinea ta atunci când eşti machiată. Dacă îţi curge rimelul, se va observa. Dacă vei avea dinţii pătaţi de ruj, se va observa din nou. Indiferent de cum te machiezi, trebuie să respecţi anumite reguli pentru ca look-ul tău să fie unul impecabil.

femeie siluetaMitul nr. 6 – Bărbaţii preferă femeile slabe

Este adevărat că unii preferă femeile slabe, dar la fel de adevărat este că foarte mulţi bărbaţi se dau în vânt după femeile cu forme. În general, bărbaţilor le plac femeile care au grijă de ele, fac sport pentru a se menţine în formă şi mănâncă sănătos.

lenjerie sexyMitul nr. 7 – Bărbaţii se dau în vânt după lenjerie sexy

Bineînţeles, un bărbat va găsi foarte sexy un sutien şi nişte bikini, însă ce este prea mult, strică. Dacă te împopoţonezi cu funde, dantelă, portjartiere, bustiere, este foarte posibil ca iubitul tău să nu aprecieze efortul tău aşa cum ţi-ai dori. De fapt, el va încerca să te dezbrace cât mai repede şi va pierde din vedere textura, modelul şi calitatea lenjeriei tale de corp.

COMENTARII

Lasă un răspuns