Ce observă la tine un bărbat care te întâlnește pentru prima oară

Ce observă la tine un bărbat care te întâlnește pentru prima oară

0 2003

Te-ai întrebat vreodată ce observă prima oară la tine un bărbat cu care abia ai făcut cunoştinţă? Află că bărbații funcționează mai degrabă din punct de vedere vizual și par a fi programați să reacționeze la ceea ce văd, simt și miros. Iată care sunt primele lucruri la care este foarte atent cânt te vede pentru prima oară.

Zâmbetul

Zâmbetul este primul lucru pe care un bărbat îl observă când te întâlnește pentru prima oară. Îi vor atrage atenția buzele tale, dantura, dar și modul în care zâmbești și mimica pe care o afișezi. Pentru că poți zâmbi în foarte multe feluri. Poți afișa, de exemplu, un zâmbet cald, seducator, rece, de complezență sau chiar malițios. Felul în care zâmbești îi va spune dacă are sau nu vreo șansă să se apropie mai mult de tine.

Un bărbat va observa modul în care râzi

Orice bărbat care ți-a smuls un zâmbet va încerca, dacă este interesat de tine, să te facă să râzi. Râsul este al doilea lucru pe care îl observă imediat la o femeie. Va fi foarte atent și, în funcție de râsul tău – fals, seducator, zgomotos – va ști dacă este cazul să încerce să te cunoască mai bine sau nu.

privire femeie

Ochii tăi

Evident că se va uita în ochii tăi atunci când vorbește cu tine. Deci, este imposibil să nu observe culoarea ochilor, forma lor și machiajul. Se spune că privirea este o fereastră deschisă către suflet așadar, va încerca să-și dea seama ce fel de persoană ești dar și în ce dispoziție ești în acel moment. El va fi foarte atent să citească în privirile tale semne care să-i spună dacă flirtezi cu el sau nu.

Vocea ta

Orice bărbat interesat de tine va fi foarte atent la vocea ta mai ales dacă este una suavă, cristalină sau sexy. Vocea ta îi poate schimba percepția pe care o are despre tine – în bine sau în rău. Nu te chinui acum să-ți schimbi vocea când întâlnești pe cineva, important este să-ți păstrezi naturalețea.

Sânii tăi

Evident, un bărbat se va uita la sânii tăi. Chiar și cel mai rece și distant bărbat din lume nu va rămâne indiferent, se va uita chiar și fără să vrea. Probabil sunt programați să facă asta. Un bărbat care te place va încerca subtil să-ți privească sânii și să le ghicească mărimea și forma, indiferent de cât de multe haine porți.

Corpul tău

Bărbații se vor uita la corpul tău și vor cântări imediat situația, dar aici lucrurile sunt relative. Unii preferă femeile slabe, alții preferă femeile cu forme. Pentru mulți bărbați, greutatea unei femei nu contează chiar atât de mult cum credem noi. Ei sunt atenți și la cum este proporționat corpul tău, nu neapărat la kilogramele în plus sau în minus pe care le ai.

Parfumul tău

Un bărbat uită multe, dar nu și parfumul unei femei pe care a întâlnit-o și pe care a plăcut-o. Folosește parfumul care îți place, în cantități mici pentru că, atunci când vorbim despre parfumuri, ce este prea mult strică.

COMENTARII

Lasă un răspuns