Ce pantofi purtăm în această primăvară?

Ce pantofi purtăm în această primăvară?

1 1540

Odată cu primele raze de soare, a venit şi momentul să te decizi ce anume îţi vei cumpăra în materie de încălţăminte pentru sezonul cald. Mimi îţi spune ce modele să alegi în funcţie de preferinţele tale dar în aşa fel încât să fii în pas cu tendinţele. Ascult-o pe Mimi!

 

 

pantofi cu varf ascutit

Vârf ascuţit

Pantofii cu vârful ascuţit sunt un must have în această vară şi trebuie să profiţi din plin de revenirea lor pe podiumurile de modă. Maim ult ca oricând, trebuie să îţi evidenţiezi feminitatea!

 

pantofi in culori tari Culori tari

Orice femeie îţi doreşte să atragă privirile şi să inspire cât mai multă prospeţime şi culoare prin ţinutele ei, iar pantofii în nuanţe puternice sunt cei mai potriviţi. Alege culori puternicecare să-ţi personalitatea de la modelele pentru zi până la cele pentru seară!

 

pantofi toc mediu Toc mediu

Nu te simţi confortabil încălţată cu pantofi cu toc înalt? Alege modele cu toc mediu! Poţi opta pentru culori şi printuria tractive. Aceşti pantofi sunt uşor de purtat la serviciu şi reprezintă acea pată de culoare decare ai nevoie în ţinutele de zi cu zi.

balerini cu motive floraleFundiţe şi motive florale

Pentru un plus de feminitate şi culoare poţi opta pentru o pereche de pantofi cu toc mediu în culori puternice sau balerini practici şi comozi.

 

platformePlatforme

Alege modele cu imprimeuri florale sau figuri geometrice, perfecte pentru a scoate o ţinută din anonimat.

 

pantofi cu tocuri neconventionale Tocuri neconvenţionale

Dacă te-ai săturat de tocurile cui, poţi alege ceva mai….iesit din comun: tocurile neconvenţionale vor atrage toate privirile iar tu te vei simti ca o adevărată divă.

 

Produsele pot fi găsite în magazinele Visconti.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns