Ce să nu-i spui niciodată unui bărbat gol, pregătit de „acțiune”

Ce să nu-i spui niciodată unui bărbat gol, pregătit de „acțiune”

0 2650

Sunt lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată unui bărbat care este gol în fața ta și pregătit de acțiune. Sau cu care tocmai ce ai trecut la acțiune. Asta pentru că, odată ce și-a dat pantalonii jos, bărbatul de lângă tine devine mult mai sensibil și vulnerabil sufletește. Deci, dacă nu vrei să-l faci să se simtă prost sau jenat și să-i piară tot cheful de sex, gândește-te bine înainte de a-i spune ceva. Orice!

 

 

„De ce nu ai erecție?”

Nu cere unui bărbat să aibă erecție instantaneu, pentru că nu se va întâmpla foarte des una ca asta. Ca să se excite și el are nevoie, ca și tine, de un preludiu. Este posibil ca erecția să întârzie dacă a băut alcool, este stresat sau foarte obosit. Dacă îi pui întrebări de acest gen, chiar că vei avea o noapte „liniștită”.

„Așteaptă-mă și pe mine!”

E o situație și așa jenantă pentru el să ejaculeze precoce, dacă îi mai și răscucești cuțitul în rană se va simți groaznic. Nu mai punem la scoteală faptul că va ejacula oricum. Dacă simți că se grăbește, nu trebuie decât să schimbi poziția sau ritmul mișcărilor în așa fel încât să reziste cât mai mult.

Young happy couple in bed

„Tocmai ce mi-am amintit că am de dat un telefon”

Când un bărbat se află în fața ta gol și pus pe acțiune nu-i întrerupe avântul spunând că ai de dat un telefon sau te duci să mesteci în mâncarea lăsată pe foc. Îil faci să se simtă foarte prost, în ideea în care pentru tine sunt mai importante alte lucruri decât să faci dragoste cu el. Și mai stă și gol în fața ta!!

„Stai liniștit, e frig în cameră”

Dacă observi că nu are erecție, nu încerca să-i găsești scuze și să fii drăguță pentru nu vei face decât să pui paie pe foc. Știm cu toții care sunt efectele frigului în ceea ce privește erecția. Dar, gândește-te că poate tocmai ce s-a întors de la sală, iar sângele irigă încă alți mușchi sau tocmai ce a luat o masă copioasă.

„Un alt bărbat mi-a făcut asta..Vrei să încerci și tu?”

Dacă îi spui una ca asta este foarte posibil să spui și adio sex în seara respectivă! Nici un bărbat nu se va simți confortabil atunci când îi vorbești despre alți parteneri de sex pe care i-ai mai avut. Deși sunt dornici să-ți ofere plăcere, nu pot face sex cu tine gândindu-se cum făceai tu sex cu alții.

cuplu 1

„Bărbaților le place, de obicei, când le fac…”

Din nou o mare greșeală din partea ta. Cum spuneam și mai sus, iubitul tău nu va fi deloc încântat să afle ce plăceri ofereai tu altora.

„Trebuie să vorbim. Am ceva foarte important să-ți spun”

Dacă nu cumva vrei să te desparți de el, ar fi cazul ca discuțiile de acest gen să le lași după partida de sex. Dacă îi spui așa ceva, el fiind gol și pregătit de acțiune, s-ar putea să nu mai ai parte de nimic în acea seară. Asta pentru că se va gândi la ce e mai rău deci…

cuplu 2

Wow..bărbații chiar sunt păroși…

Chiar dacă vrei să dai impresia că vorbești la modul general, iubitul tău va ști că te referi la el. Probabil că se va simți ușor jenat. Sau poate că se va simți chiar foarte prost. Știe și el cum arată bărbații, de ce îi mai spui și tu? Doar dacă nu te referi strict la cum arată el..

„Nu am chef în seara asta”

Da, este normal să nu ai chef într-o seară, dar nu-i spune asta când el este gol pușcă. Fă-o înainte să-și dea blugii jos și să alerge împiedicat prin toată casa până în dormitor.

COMENTARII

Lasă un răspuns