Ce ținute au purtat vedetele la ceremonia de deschidere a Festivalului Internațional...

Ce ținute au purtat vedetele la ceremonia de deschidere a Festivalului Internațional de Film de la Cannes

0 1284
vedete cannes

Ajuns la cea de-a 68-a ediție, Festivalul Internațional de Film de la Cannes este cel mai cunoscut și mediatizat festival din lume. Iar vedetele care participă an de an an au o nouă ocazie de a-și etala ținutele. O concurență acerbă în ceea ce privește rochiile, încălțămintea, accesoriile dar și machiajul sau coafurile. Evident, ca la fiecare eveniment de asemenea amploare, criticii vestimentari dau verdictul. Iată ce rochii au purtat vedetele pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a festivalului!

Lupita_NyongoLupita Nyong’o

Așa cum ne-a obișnuit deja, Lupita Nyong’o s-a întrecut în acest an pe sine. A apărut pe covorul roșu, la ceremonia de deschidere a Festivalului de la Cannes, într-o spelendidă rochie verde, creație Gucci și bijuterii marca Chopard. O apariție sexy, glamour dar în același timp parcă ruptă dintr-o poveste cu zâne.

Doutzen_KroesDoutzen Kroes

Fostul înger Victoria’s Secret a uimit audiența atât cu formele sale perfecte, demne de un adevărat fotomodel, cât și prin apariția sa extrem de sexy. Rochia pe care a purtat-o pe covorul roșu, creație Atelier Versace, a atras toate privirile: un model cu un singur umăr, cu o vedere destul de generoasă în zona bustului și crăpătură pe picior.

Sienna_MillerSienna Miller

Actrița a ales să poarte o rochie albastru-navy cu trenă, creație a casei de modă Lanvin, care a contrastat de minune cu tenul său alb. Vedeta a ales o pereche de sandale negre, o pedichiură în aceeași culoare cu încălțămintea, iar în ceea ce privește machiajul și coafura a optat pentru un look discret și natural.

Julianne_MooreJulianne Moore

Are 54 de ani dar Julianne Moore nu numai că își ascunde foarte bine vârsta, ci parcă întinerește de la an la an. Actrița a optat pentru o ținută marca Armani Prive – o rochie superbă cu trenă și decolteu adânc, fluidă, elegantă și senzuală. Vedeta a fost una dintre atracțiile serii, iar criticii au avut numai cuvinte de laudă.

Naomi_WattsNaomi Watts

Naomi Watts a pășit pe covorul roșu într-o ținută marca Elie Saab – o rochie gri, din pene, cu trenă lungă și decolteu adânc. O apariție destul de surprinzătoare, încărcată și „grea”. Însă este de remarcat look-ul care a atras toate privirile. Dar, trebuie să recunoaștem, nouă nu prea ne place.

Natalie_PortmanNatalie Portman

Actrița și-a făcut apariția la ceremonia de deschidere purtând o rochie la fel de roșie ca și covorul pe care a pășit. Ținuta – marca Dior –  nu a putut să treacă neobservată deși vorbim despre un model cuminte, chair prea cuminte însă de bun gust. Decolteul nu a avantajat-o foarte mult, pe de-o parte din cauza formei triunghiulare a cupelor și, pe de altă parte, din cazua faptului că i-a aplatizat bustul – unul generos care ar fi putut fi mai bine scos în evidență.

Hofit_GolanHofit Golan

Hofit Golan a fost, fără îndoială, prințesa balului în noaptea ceremoniei de deschidere a Festivalului de la Cannes. A purtat o rochie vaporoasă, din tul, cu trenă, marca Jean Fares Couture și accesorizată în față cu broderie neagră. A fost considerată cea mai frumoasă apariție.

Noemie_LenoirNoemie Lenoir

Cine spune că femeile gravide nu sunt sexy greșește amarnic. Avem în față contrariul a ceea ce se spune. Noemie Lenoir a vrut să demonstreze acest lucru optând pentru o rochie marca Chloe, vaporoasă, într-o culoare galben solar și largă în zona spatelui. S-a putut bine observa faptul că, în afară de burtică, vedeta nu a luat în plus nici un kilogram.

COMENTARII

Lasă un răspuns