Cele mai bine îmbrăcate vedete la Oscar 2015. Uite în ce rochii...

Cele mai bine îmbrăcate vedete la Oscar 2015. Uite în ce rochii și-au făcut apariția pe covorul roșu!

0 2013

Vedetele cinematografiei internaționale nu au concurat doar pentru câștigarea mult râvnitului premiu Oscar. Actrițele au defilat pe covorul roșu în rochii de gală care mai de care mai pretențioase, luptându-se cu zâmbetul pe buze și pentru locul întâi în topul celor mai bine îmbrăcate vedete. Iată, potrivit editorilor revistei Vogue, care au fost câștigătoarele.  

dakota-johnson-red-carpet-2015-oscarsDakota Johnson a purtat o rochie marca Saint Laurent, diamante Forevermark și o geantă Bally.

sienna-miller-oscars-red-carpet-2015Sienna Miller a purat o rochie marca Oscar de la Renta și diamante Forevermark.

lupita-nyongo-oscars-red-carpet-2015Lupita Nyong’o a făcut senzație într-o rochie din perle marca Calvin Klein, purtând bijuterii Chopard.

cate-blanchett-oscars-red-carpet-2015Cate Blanchett și-a făcut apariția pe covorul roșu al Oscarurilor 2015 într-o rochie sub semnătura Maison Margiela Couture și purtând bijuterii Tiffany Blue Book Collection.

naomi-watts-oscars-red-carpet-2015Naomi Wats a încântat audiența într-o rochie marca Armani, poșetă marca Rauwolf și bijuterii Anna Hu Haute Joaillerie.

reese-witherspoon-oscars-red-carpet-2015Reese Witherspoon a purtat o rochie Tom Ford și bijuterii Tiffany Blue Book Collection.

sophie-hunter-oscars-red-carpet-2015Sophie Hunter a purtat o rochie marca Lanvin.

emma-stone-oscars-red-carpet-2015Emma Stone și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie marca Ellie Saab și a purtat bijuterii Tiffany Blue Book Collection.

rosamund-pike-oscars-red-carpet-2015-1Rosamund Pike a optat pentru o ținută marca Givenchy.

marion-cotillard-oscars-red-carpet-2015-1Marion Cotillard a purtat o ținută Dior și bijuterii Chopard.

meryl-streep-oscars-red-carpet-2015Meryl Streep a ales o ținută Lanvin și bijuterii marca Fred Leighton.

julianne-moore-oscars-red-carpet-2015Julianne Moore a îmbrăcat o rochie Chanel și a purtat bijuterii Chopard.

keira-knightley-oscars-red-carpet-2015Viitoarea mămică Keira Knightley și-a făcut apariția într-o rochie superbă marca Valentino.

lady-gaga-oscars-red-carpet-2015De la capitolul spectacol nu putea lipsi Lady Gaga care a îmbrăcat o ținută marca Alaia.

COMENTARII

Lasă un răspuns