Cele mai ingenioase și amuzante idei prin care restaurantele își atrag clienții...

Cele mai ingenioase și amuzante idei prin care restaurantele își atrag clienții  

0 1805

Restaurantele nu sunt doar locurile plăcute unde ne putem duce pentru o porţie de mâncare. De multe ori, acestea ne surprind cu o porţie binemeritată de râs. Hai să recunoaştem, în România patronii restaurantelor nu mizează pe factorul amuzament atunci când vine vorba de câştigarea şi impresionarea clienţilor săi, însă cele din afară dau dovadă de foarte multă inspiraţie şi inventivitate la acest capitol. Eşti curioasă să afli care sunt cele mai ingenioase şi amuzante idei prin care localurile din întreaga lume îşi distrează clientela? Hai să le descoperim împreună!

gluma 1Glumele cu copii, o abordare antistres

Să fii proaspăt părinte este foarte stresant. Se presupune că trebuie să fii mai matur, mai serios, însă se acumulează atâta tensiune încât, din când în când, este recomandat să vezi şi partea amuzantă a lucrurilor. Bebeluşii reprezintă o sursă nesfârşită de amuzament. Sunt atât de mici, drăgălaşi şi aproape mereu „împachetaţi” în scutece şi pături încât patronii unui restaurant mexican au stârnit o adevărată vâlvă provocându-şi clienţii să-şi pozeze bebeluşii lângă un burrito supradimensionat pentru a compara asemănările şi diferenţele.

gluma 2Felicitări pentru uituci

Este seara târziu şi tocmai savurezi o supă cu tăiţei delicioasă la restaurantul din colţ şi te gândeşti că este aproape la fel de bună ca cea a mamei tale. Moment în care ţi se aprinde beculeţul: „Azi e 8 Martie şi nu i-am cumpărat nimic mamei. Ce mă fac?” Există câteva restaurante care au prevăzut acest gen de situaţii şi şi-au aprovizionat baia cu un teanc de felicitări care mărturisesc aprecierea şi iubirea faţă de minunatele noastre mame.

gluma 3Unii se ţin de poante

În toaleta fameilor, într-un restaurant oarecare din această lume largă, se află un poster al unui bărbat dezbrăcat care are strategic acoperite părţile intime cu  un şerveţel alb. Poţi ghici ce se întâmplă când ridici şerveţelul? O alarmă extrem de gălăgioasă porneşte în întregul restaurant, obligându-te să adopţi un mers ruşinat şi spăşit în timp ce te întorci la masă.

gluma 4Totul ţine de prezentare

Oricât de cumpătaţi am fi, când intrăm în restaurantul preferat renunţăm la orice voinţă de a economisi şi comandăm tot ce ne ispiteşte, deci suntem conştienţi că la sfârşit vom regreta atât senzaţia incomodă de ghiftuire, cât şi gaura din portofel. Pentru a face haz de necaz, un restaurant de lux care oferă mâncare destul de scumpă înmânează clienţilor nota de plată într-un plic pe care scrie sugestiv „Daune”. Aceasta este o abordare pe care ar trebui să o adopte şi câteva dintre restaurantele bucureştene mai costisitoare de pe HartaRestaurante.ro. Cu siguranţă ar stârni interesul şi amuzamentul clienţilor săi fideli.

gluma 5Nici o masă fără desert

Pentru orice gurmand masa nu este cu adevărat completă până nu savurează un desert bun. Nici măcar pretextul unei diete sau că eşti sătul nu te poate absolvi de păcatul culinar de a renunţa la desert. Pentru a descuraja această practică neortodoxă de a refuza dulcele la masă, un restaurant a recurs la o măsură drastică. Clienţii care spun că nu doresc desertul sunt serviţi cu o farfurie mare , albă şi goală pe care este scris cu ciocolată „Nimic”. Probabil că oricine ar primi aşa ceva s-ar gândi de două ori înainte de a mai refuza vreodată o prăjitură.

COMENTARII

Lasă un răspuns